02.11.2015.

17:47

Foto:

Magazin

APSOLUTNI JESENJI MODNI TREND Nosite kožu u boji!

Ove jeseni stilisti iz svetskih modnih metropola stavljaju ih na prvo mesto. Kožna odeća je odraz luksuza, elegancije i glamura. Obično se pravi u tamnim bojama, kao što su braon i crna, ali jarke boje postaju sve traženije i popularnije.
Danas se preporučuju pastelne boje kao nezaobilazan trend. Koža će svakoj devojci dati efektan i zanosan izgled i učiniti je modernijom i ženstvenijom bilo da je reč o suknji, pantalonama, haljini ili jakni.


Kožna jakna


Kožna jakna je nešto bez čega moderna i savremena žena prosto ne može. Ona vam daje glamurozan stil ma šta da obučete. Ona je bezvremenska i večna, a najbolje se kombinuje uz ležernu odeću, kao što su farmerke, tunike i majice. Za ženstvenije dame ove godine "must have" su kožne jakne svetlijih boja.

TRI TRIKA ZA ULTRAMODERAN IZGLED Kaput, štikle i rolka!


Kožna haljina


Kožna haljina prijanja uz telo i, pošto prati figuru, idealna je za svečane i glamurozne prilike kao što su proslave i slavlja. U njoj ćete privući pažnju okoline, ali morate da znate da se svaka mana lako vidi. Ako niste zadovoljne linijom, bolje izaberite model u kombinaciji kože i tekstila.

(VIDEO) NE OČAJAVAJTE! Ovako izgledaju modeli za kupaće kostime u stvarnosti!


Kožni kaput


Ukoliko su vam kožne haljine previše šik, onda je elegantan kožni kaput za jesen dobra zamena. Čak i obična odevna kombinacija uz ovakav kaput izgledaće moćno.


Kožne suknje, pantalone i helanke


Kožne suknje u boji veoma su senzualne i ženstvene i daće vam seksi, moderan, ali i formalan izgled. Za elegantan izgled, preporučuje se da ih nosite uz cipele sa visokim potpeticama.

 

Tagovi: