07.01.2016.

16:55

Foto:

Magazin

ŠESTOGODIŠNJI SIN IDE SA MAMOM NA SASTANKE Korisnici Fejsbuka "osuli" paljbu!

Jedni hvale cilj koji je majka želela da postigne, dok drugi smatraju da time neće postići ništa dobro. 

Prvog dana 2016. godine Nikole Paulun, zvezda MTV serijala "16 and Pregnant" objavila je fotografiju svog sina Lajla i opisala "dejtove" na koje idu. 

 - Jednom mesečno moj šestogodišnji sin izvede me na večeru. Otvara mi vrata, namešta stolicu da sednem, priča mi o svom danu i pita me kako je moj prošao, plaća račun za večeru novcem koji zaradi obavljajući kućne poslove, pa čak i daje napojnicu konobaru - započela je Nikola. 

Objasnila je da sve to radi kako bi njen sin naučio kako da se ponaša prema ženama. 

 - Ovime ga učim kako da se ponaša prema ženama i kako izgleda pravi sastanak. Kako da da poštuje ženu koju voli (to je trenutno njegova mama) - napisala je. 

"Nikad nije prerano da počnete sa učenjem svoje dece kako da poštuje druge, posebno žene. Kao žena koja je bila zlostavljana u prošlosti, jako mi je važno da naučim sina da pokazuje poštovanje prema ženama", napisala je. 


PET STVARI koje možete saznati o ljudima na prvi pogled!


Njen status nije naišao na odobravanje od svih njenih pratioca. 

 - Zašto bi muškarac morao svaki put da plati? To nije zdrav odnos -  napisala je jedna žena, dok su drugi komentarisali da nije normalno da dete plaća večeru. 

 - Iako je to dobra ideja, ne sviđa mi se što terate sina da troši novac koji zaradi obavljajući kućne poslove. Shvatam ideju, ali mislim da nije pošteno da tvrdite da neće ispasti dobra osoba ako to ne radite -  napisala je druga žena. 

Ona je odgovorila da ga ne bi terala da on to ne želi. 

 - Draže mu je dati novac za nešto posebno s mamom nego za igračke. Osim toga dajem mu ekstra džeparac za to - pojasnila je. 

Nakon velike pažnje koju je njen status izazvao, odlučila je da ga izriše.

EKSPERT ZA VEZE otkriva zašto srećni parovi varaju i ne vrti se sve oko seksa!

Tagovi: