01.04.2016.

11:44

Foto:

Magazin

SEKSUALNI ŽIVOT STUDENATA: Difovci su najaktivniji, a na ETF-u se najviše samozadovoljavaju!

Ljudi sa sajta beleske.com rešili su da ispitaju stereotipe o seksualnim navikama studenata određenih fakulteta i da vide koliko ima istine u onome što se priča. Anketu je do sada odradilo preko 1.800 studenata, a preliminarni rezultati  pokazuju da se stereotipi baš i ne poklapaju sa realnošću.

Možda najveći šok predstavljaju studenti veterine, koji su ubedljivo najneaktivniji kada je seks u pitanju. Studenti DIF-a, s druge strane, najčešće uživaju u čarima ljubavi, dok devojke sa Arhitektonskog ubedljivo najčešće glume orgazme. Čak 69 odsto studentkinja ovog fakulteta je priznalo da je barem jednom odglumilo veliko "O". Međutim, da žene glume orgazam nije neko iznenađenje, ali preliminarni rezultati ankete pokazuju da i muškarci to rade i to češće nego što smo mislili, gotovo svaki treći je bar jednom folirao.

(VIDEO) POTRES U GAĆICAMA! Donji veš u koji možete da sakrijete vibrator!

Studentkinje Fakulteta likovnih umetnosti su prilično otvorenog uma, pa bi 66.7 osto njih u seksualne odnose stupilo već na prvom sastanku. Najčedniji su, s druge strane, studenti farmacije, koji su u proseku nevinost izgubili sa 18.4 godina.

Momci su dokazalli da seksi igračke nisu samo za žene, te 16 odsto muških ispitanika ima neku stvarčicu iz seksi šopa, a izgleda da je to najpopularnije kod studenata ETF-a jer upravo oni najčešće masturbiraju, čak 23 odsto je priznalo da to radi svaki dan.

ONE ZNAJU SVE O VAMA! Zašto vas njena najbolja drugarica svaki put gleda drugačije!

Umetničke duše sa FDU-a su najsklonije fetišima, pa tri četvrtine ovih studenata voli vezivanje, kožu ili imaju neki drugi fetiš. Fantazije su, s druge strane, zastupljene na svim fakultetima, a kao posebno zanimljiv podatak se ističe činjenica da 15 odsto devojaka povremeno mašta o seksu pod prisilom. Ovo je ujedno i jedna od najpopularnijih maštarija među ženama širom sveta, a psiholozi objašnjavaju da muškarci to ne treba da shvate kao poziv na seks i kada devojka kaže "ne" već da je jednostavno reč o fantaziji.

LOŠ SPOJ! Ove poruke nikako ne smete da pošaljete bivšem!

Tagovi: