29.06.2016.

07:00

Foto:

Magazin

KON TIKI - LAST MINUTE PONUDA: Plaže na Krfu već od 89 evra!

Ukoliko do tada možete da se organizujete i da spakujete kofere, cena ovog ( 11 dana) zadovoljstva na suncu Mediterana i u okruženju božanstvenog plavetnila Krfa je 169 evra u varijanti avio-prevoza. Ukoliko se odlučite da na isto mesto krenete busom ,što je takođe moguće, izdvojićete nešto manje novca - 139. U opticaju je i treća varijata – sopstveni prevoz što je ukoliko na put kreće četvoročlana porodica možda finansijski i najpovoljnija opcija - 89 evra.

Promo

Krf je ostrvo, istinski dragulj Jonskog arhipelaga. Bujna vegetacija, nestvarni pejsaži, prelepe plaže, kristalno čisto more, kao i raskošna arhitektura i senovite gradske kamanite uličice, uz šarm pitoresknih ribarskih sela, čine ga magično privlačnim. Brojni letnjikovci dokaz su da su u bagodetima sunčanog Krfa nekada uživali i kraljevi. Za emocijom ispunjene preporučujemo Kanal ljubavi, a za ostale plažu Sidari sa nekoliko božanstvenih uvala zastrtih beličastim peskom i sitnim šljunkom. Idealna je za odmor porodica s decom ali i romantične duše jer je i ceo Krf – romantična priča.

Koliko je sve istina uverićete se već na pvom koraku bez obzira da li za smeštaj izaberete Studio Fiorentina ili možda hotel Scheria Beach 2* koji ima pečat Kon Tikijevog kluba.

Promo

Fiorentina Studios s pozicijom na istočnoj obali Krfa u turističkom mestu Barbati, locirana je na uzvišenju iznad glavnog puta a od plaže je udaljena 150 metara. Plaža je šljunkovita i do nje se može sići stazom ili stepenicama. Ambijent podseća na neke od najlepših plaža na zapadnoj obali. Na plaži ima nekoliko kafića dok se prekoputa apartmana nalazi i market. Međugradskim autobusima Barbati je povezan sa gradom Krfom (oko 15 km). Stanica autobusa nalazi se ispred vile.

Cena po osobi(11 dana/ 10 noćenja) – 89 evra (sopstveni prevoz); 139 evra (bus) i 169 evra (avio-prevoz).

Svaki studio ima kupatilo sa tuš kadom, TV, terasu i kuhinju opremljenu tanjirima, čašama i escajgom po broju osoba. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. Apartman u svom sastavu ima dve odvojene prostorije. U jednoj je francuski ležaj dok su drugoj dva odvojena kreveta, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo sa kadom, terasa, TV i klima uređaj (korišćenje uz doplatu).

Promo

Mali hotel Scheria Beach 2* je u porodičnom vlasništvu i nosi pečat Kon Tiki kluba što putnicima ove agencije daruje dodatne bonuse. Nalazi se u mirnoj ulici u turističkom mestu Dasia, na samoj plaži (kombinacija pesak- šljunak). Od centra mesta je udaljen oko 200 metara, dok je od glavnog grada Krfa, aerodroma i luke, udaljen oko 13 kilometara. Hotel ima glavnu zgradu, koju bar deli od plaže i aneks zgradu, koja se nalazi iza glavne. U sklopu malog kompleksa gostima je na raspolaganju bar/restoran na plaži i terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. 

  

Usluga u hotelu je na bazi noćenja da doručkom. Postoji i mogućnost doplate za polupansion (za večeru postoji utvrđeni meni koji podrazumeva predjelo, glavno jelo, salatu i dezert (voće ili slatkiš).

CENE PO OSOBI – aneks: standardna soba – 159 evra (sopstveni prevoz); 219 evra(bus) i 249 evra (avio-prevoz). GLAVNA ZGRADA – standardna soba – 199 evra (sopstveni prevoz); 259 evra (bus) i 299 evra avio-prevoz. Na sve navedene cene treba dodati još i dinarski deo aranžmana kao i avio-takse za čarter let.

Tagovi: