01.08.2016.

12:15

Foto:

Magazin

U DVORIŠTU, KUPATILU, KOLIMA... Sedam mesta na kojima morate da imate seks barem jednom!

Ovo su neka od mesta koja bi definitivno trebalo da isprobate.

1. U dvorištu

Najbolji izbor za seks na otvorenom je upravo vaše dvorište, ukoliko je zaklonjeno od znatiželjnih pogleda. Tu možete da se opustite bez straha da možete da budete uhvaćeni, a opet ste uneli neke promene. Plus je i to što u dvorište ukoliko još uvek strahujete da neko može da vas vidi, možete da iznesete i šator kao dodatnu zaštitu.

2. U hotelu

U hotelskoj sobi ste sami, te je privatnost na maksimumu. To je pogodna scena za igranje uloga, jer možete da se ponašate kao da ste stranci i upoznate se iznova. Takođe, prednost seksa u hotelu jeste što pre i posle seksa ne morate da pospremate za sobom.

EKSPERIMENTISANJE JE OK, ali na ovim mestima izbegavajte seks!

3. Kod prijatelja

Oni koji su isprobali kunu se u seks u stanu prijatelja, jer adrenalin tada skače najviše. Zidovi su tanki, pa vi morate da se trudite da budete što tiši, kako ne bi privukli neželjenu pažnju.

4. U kupatilu

Kada je mnogo bezbednija od bazena, jer hlor smanjuje učinak i sigurnost kondoma.

5. Ispred ogledala

Iako većina žena nema samopuzdanja pogotovo kada je njihovo golo telo izloženo pogledima, pa čak i partnerovim, i najrađe bi seks uvek imala u mraku, ispred ogledala je zaista dobar način za otklanjanje te nesigurnosti, pogotovo ako je u pitanju doggy style.

NIJE ONO ŠTO STE MISLILI! Pet neobičnih razloga zašto imamo seks!

6. Na nekom događaju

Veoma je uzbudljivo imati seks na nekim okupljanjima. Pobegnite sa partnerom u neku prostoriju koja je izolovana i priuštite sebi 15 minuta uživanja.

7. U automobilu

Mnogi su priznali da im je automobil jedno od omiljenih mesta za seks. Dovoljno je da se parkirate negde gde znate da niko ne može da naiđe i iskoristite pun potencijal i prednjeg, a i zadnjeg sedišta, kao i haube i gepeka.

IMALA SAM 18 GODINA KADA ME JE BIVŠI SILOVAO: Postala sam zavisna od seksa!

Tagovi: