27.08.2016.

19:32

Foto:

Magazin

(VIDEO) OŽIVELA PREKO 20.000 LJUDI: Ova žena je otkrila sve UZROKE bolesti!

Ona je napravila novi pravac u medicini. Polovinom prošlog veka je američka doktorka Hulda Reger Klark uspela je da pronađe uzroke većine bolesti i tako izlečila preko 20 000 ljudi. 

Bila je filozof, biofizičar, naturopat i autorka je osam knjiga o raku. Studirala je na kanadskom univerzitetu Saskačevan, gde je diplomirala medicinu s najvišim ocenama.

DODIR KOJI LEČI Upoznajte se sa prednostima masaže!

Godine 1979 dr Klark je započela vlastita istraživanja. Par godina kasnije završila je Kejton Koledž Prirodnog zdravlja, gde joj je dodeljen stepen naturopata.

U svom se radu najviše bavila nezavisnim istraživanjem svih aspekata ljudskih bolesti, posebno raka. To ju je odvelo na proučavanje štetnih faktora za zdravlje čoveka: parazita, gljivica, bakterija, teških metala, radioaktivnosti.

PREKINI SAD! 25 odsto su veće šanse da ćeš zauvek bataliti cigarete, ako ih naprečac ostaviš!

Pokušavala je da pronađe lek u travama, eteričnim uljima, ortomolekularnoj i frekventnoj terapiji, a naročito je smatrala važnim dentalno zdravlje.

Njen pristup samostalnom lečenju došao je do hiljada ljudi širom sveta, koji su dobili mogućnost i znanje da sami sebi pomognu.

RASPRAVE NE UBIJAJU LJUBAV Sedam najčešćih svađa koje pogađaju svaki par!

Službene zdravstvene vlasti su je često napadale, ali to je nije sprečilo da i širi svoje znanje i doprinosi zdravlju ljudske vrste.

Poslušajte njenu životnu priču.

Tagovi: