10.01.2017.

09:09

Foto:

Magazin

ISPOVEST NOVOBEOGRAĐANKE: Naš 'buvljak' ne pamti tako ŽESTOK SEKS!

Ovaj doživljaj sa popularnog "buvljaka" ispričala je jedna mlada Novobeograđanka, sva ponosna na sebe jer je probala nešto što njene drugarice nisu.

Išla sam da vidim neke mini suknjice i bluzice na buvljaku. Gledala sam i jedva našla ono što mi se sviđa. 

Pošto nisam imala para kod sebe zamolila sam prodavca da mi sačuva te stvari, prihvatio je i reko da rade do 16h a ako me nema do tada čekaće me još pola sata i posle ide. 

Žurila sam kući a posle nazad na buvljak. Stigla sam malo posle četiri, već nikog nije bilo, otišla sam do tezge gde me je čekao prodavac. Pitala sam ga što nema nikog a on je odgovorio da su otišli ranije. Rekla sam mu da nije treblao da me čeka, da bih došla sutra, ali je rekao da nema veze jer bi se sutra suknjice možda prodale. 

 

Ušla sam u kabinu i probala kako mi stoji, izašla sam da pitam njega, a on je rekao da je super i dodao da izgledam baš jebozovno. Vratila sam se u kabinu da se presvučem kad sam skinula gornji deo pomislila sam u sebi da je to možda dobra prilika da uradim nešto bezobrazno. Izašla sam iz kabine, on je sedeo ja stolici i gledao me. 

Rekla sam mu da uđe unutra, jer hoću da mu pokažem nešto i on bez razmišljanja ušao. Nije imao pojma šta nameravam i pitao me da li se sviđa nešto drugo. Odgovorila sam "ti mi se sviđaš i hoću da me je*eš". Šokirao se i rekao da nisam normalna jer je stariji od mene 30 godina. Pa šta, rekla sam, jebala sam se i sa starijima. 

Seo je na stolicu a ja sam mu otkopčala šlic i uhvatila ga za ku*ac, spustila sam se i stavila ga u usta, pušila sam mu, stavljala sam ga celog u usta. Digao mu se i bio je u punoj snazi, ustao je i podigao me na tezgu skinuo mi je suknjicu i rekao mi je da sam lepo obrijana i da će sad da je razvali. Gurnuo ga je prvo polako a onda sve jače i jače, gurao ga je do kraja. Izvadio ga je a ja sam ustala i natrtila se, a onda mi ga je stavio otpozadi. Dok me je razvaljivao rekao je da sam prava kurva i da bi mogla da se krešem za pare ili da snimam porniće. 

Rekla sam da ne radim to za pare, već zato što volim. 

Kad sam se spremila i pošla pitao me da mu dam moj broj mobilnog da me pozove ponekad. Dala sam mu, naravno. 

Tagovi: