23.01.2017.

17:25

Foto:

Magazin

(HOT FOTO/VIDEO) PORNO SEKSI BLIZNAKINJE! Zašto da se ne razmeću, kad imaju čime?

Maruga (55) koja sa svojim ćerkama Tašom i Tanjom (27) živi u Londonu, odlučna je u nameri da "svoje devojčice" podrži u korišćenju svih prilika koje ona nije imala kad je bila mlada. To uključuje i poziranje na sajtovima za odrasle. I snimanja za "televiziju za odrasle"...

- Zavidim im što imaju priliku da postanu neko i nešto - izjavila je ponosna majka za emisiju My Mum's Hotter Than Me koja se emituje na britanskom Kanalu 5. U pitanju je rijaliti forma koja prati porodice u kojima majke tvrde da su zgodnije i atraktivnije od ćerki.

- Volela bih da sam ja mogla da se bavim glam-modelingom dok sam bila mlađa. Uradila bih to bez razmišljanja - kaže ona. Ali, ne zaustavlja se na tome, pošto tvrdi na je ona najseksepilnija u porodici, koju opisuje kao "britanske Kardašijanove", sigurna je da bi imala velikog uspeha u tome. (Da napomenemo još jednom, reč je o poslu "modela" na sajtovima za odrasle.)

- Mi smo porodica koja uživa kad je u centru pažnje. I jako smo seksi, superseksi - kaže Maruga.

POGLEDAJTE VIDEO:

A Tanja i Taša svoju mamu doživljajvaju kao inspiraciju, pa su tako sledile njen svetli primer i ugradile silikone u grudi.

- Kad sam bila mala, želela sam da imam veće grudi zbog mame - kaže jedna od bliznakinja. Da bi mogle da drže korak sa majčinim dobrim izgledom, devojke su se podvrgle različitim estetskim intervencijama. Doterivale su nos, grudi, a obe idu i na redovne tretmane botoksom.

Rezultate možete videti ovde:

 

A photo posted by Preeti Young (@preeti.young) on Jan 2, 2017 at 8:26am PST

 

A photo posted by Preeti Young (@preeti.young) on Jan 1, 2017 at 11:43pm PST

 

A photo posted by Preeti Young (@preeti.young) on Dec 14, 2016 at 4:12am PST

 

A photo posted by Preeti Young (@preeti.young) on Dec 7, 2016 at 4:46am PST

 

A photo posted by Preeti Young (@preeti.young) on Nov 28, 2016 at 7:19am PST