10.02.2017.

16:29

Foto:

Magazin

ČUDESAN EFEKAT ZA CELO TELO! Trik od 90 sekundi jači od dve šoljice kafe

Prema ekspertima iz “Karijer gerl dejli”, mnogi od nas se ujutro tuširaju na pogrešan način. Naime, oni su otkrili trik koji traje 90 sekundi, a koji utiče na vašu energiju tokom celog dana i održava vas budnim. Ono što je najzanimljivije jeste da se u ovaj trik kune i modna dizajnerka Viktorija Bekam.

RADITE OVO 15 MINUTA POSLE VEČERE! Smršaćete za tren oka!

Rutina koja će vam oduzeti samo 90 sekundi ujutro daće vam više energije od dve šoljice kafe, podići će vaš imuni sistem i poboljšaće vam raspoloženje.

Naučnici tvrde da tuširanje toplom vodom dovodi samo do stanja neispavanosti i umora. Ono što bi trebalo da radite jeste da se prvo tuširate hladnom vodom oko 30 sekundi, zatim toplom još 30 i preostalih 30 sekundi bi trebalo da tuš opet podesite na hladno.

SUVE BANANE I KAJSIJE poboljšavaju imunitet i ublažavaju stres

Naravno, osećaj će u prvih nekoliko dana biti vrlo neprijatan, ali ubrzo ćete se navići na ovakav režim, jer je osećaj tokom celog dana neverovatan, tvrde eksperti.

Ovakvom metodom tuširanja otvorićete kapilare i ubrzati cirkulaciju, što će podsticajno delovati na vaše telo i um. Pored toga, smanjiće nivo stresa i pomoći će vam da sagorite kilograme na mnogo efikasniji način.

Tagovi: