30.05.2017.

09:12

Foto:

Magazin

ISPOVEST ŠEIKOVE LJUBAVNICE: Bilo nas je 11, čekala sam SVOJ RED ZA SEKS!


 

Ali u ranim '80-im bila je mlada i naivna manekenka koja je jednog leta odletela s prijateljima u Kan, gde je na jednoj zabavi upoznala zloglasnog milijardera i trgovca oružjem Adnana Kašogija, piše DailyMail.

Nedugo pošto su se upoznali, rekao joj je: 

- Ne želim da te poljubim dok ti ne objasnim situaciju. Želim da budeš jedna od mojih ljubavnica. Po zakonu Saudijske Arabije, smem da imam 11 ljubavnica i tri zakonite supruge. Neću da te poljubim dok ne pristaneš na ovaj sporazum.

 

 

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on May 15, 2017 at 1:00pm PDT

 

- Pristala sam - rekla je. - Od tog trenutka postala sam jedna od žena 'Adnanovog harema' i izmenjivala se s drugim ženama, čekajući svoj red da bi se seksala s čovekom koga sam zavolela - dodala je. 

Adnan je bio 24 godine stariji od nje i, kako kaže, bio je niži, deblji i proćelav, ali to joj nije smetalo.

- Nikad nisam upoznala tako inteligentnog, rečitog i zabavnog muškarca - izjavila je.

Informer

- Neke od njegovih ljubavnica izgledalo su tako mlade da bi čovek pomislio da se radi o srednjoškolkama - rekla je. 

Obasipao ju je skupocenim poklonima, a čak i platio školovanje na jednom Institutu za modu.

U svoje je vrijeme Žil je krasila stranice časopisa Vogue i Marie Claire i bila jako uspešna manekenka.

Nedugo nakon upoznavanja, pozvao ju je i na njegovu jahtu Nabila koja je kasnije korišćena i u Bondovom filmu "Nikad ne reci nikad", a bila i jedno vreme u vlasništvu Donalda Trumpa koji je kasnije prodao za 20 miliona dolara, da bi otplatio dugove koje je imao 1991. godine.

Krajem 1981. godine počela je da se osećati nelagodno zbog svega toga. 

- Jedne večeri je ušao u moju sobu da bi mi dao poklon. Kad je video moje lice, šapnuo je: 'Uh, pogrešna soba. Oprosti, vrati se na spavanje. Zadrži poklon.' Srce mi je stalo, mislio je da sam druga devojka - rekla je.

Odnos su završili 1982. godine, a sedam godina kasnije Dod je osnovala kompaniju Roxy. Sada živi s trećim mužem i kaže da je bila sramota što je bila jedna od Adnanovih žena, jer su je ljudi smatrali kurvom. 

Instagram

- Ali nikada nisam izgubila svoju nezavisnost, ambiciju ili kreativno izražavanje kad sam bila s njim, tako da ne mogu da kažem da žalim zbog toga - rekla je.

Svoje neobično životno iskustvo opisala je u memoarima "The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within".

Tagovi: