28.10.2017.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 28. OKTOBAR: OVAN će imati sreće u ljubavi, VAGU očekuje poslovni uspeh!

OVAN
LJUBAV: Povoljan period za ljubav koja podrazumeva mnogo strasti i intenzivna osećanja. POSAO: Dobro za one koji se bave finansijama. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK
LJUBAV: Vaša spremnost da uživate u životnim zadovoljstvima je neodoljiva. POSAO: Sreća u radu sa ženama ili u porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete slatkorečivi, što će stvoriti posebnu atmosferu između vas i partnera. POSAO: Dobit od svega u vezi sa samoizražavanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Naići ćete na prepreke na putu ka ljubavi i emotivnoj ispunjenosti. POSAO: Dobićete novac pogotovo ako se bavite logistikom. ZDRAVLJE:
Loše varenje.

LAV
LJUBAV: Malo ćete zanemariti partnera, pa ćete trpeti posledice. POSAO: Ako vaš posao ima veze sa popularnošću, imaćete uspeha. ZDRAVLJE: Manje jedite.

DEVICA
LJUBAV: Okupiraće vas problemi u prijateljskim odnosima. POSAO: Moguć nesporazum sa nadređenima, ali inače bez većih problema. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA
LJUBAV: Dobićete mnoštvo komplimenata jer ćete se potruditi oko svog izgleda. POSAO: Moguć manji finansijski uspeh. Rad u paru. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

ŠKORPION
LJUBAV: Nećete želeti da obznanite svoju naklonost prema izabranoj osobi. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru priliku u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Nesporazumi sa partnerom. Uzdržite se od rasprave, a uskoro će biti sasvim druga atmosfera. POSAO: Administrativni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Vi ili partner ćete biti emotivno nepristupačni. To će vam napraviti probleme. POSAO: Pravni ili problemi tehničke prirode. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA
LJUBAV: Više ćete biti okrenuti poslu nego ljubavi. POSAO: Nesigurnost ili inferiornost bi mogli da vas spreče da iskoristite dobru priliku. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Dosta aktivnosti i razni događaji. Bitno je da ostanete posvećeni osobi koju volite. POSAO: Prati vas sreća u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

Tagovi: