06.12.2017.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 6.DECEMBAR: OVNA očekuje novčani dobitak, STRELAC će sklopitii povoljan poslovni dogovor!

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog novog. POSAO: Izvestan novčani dobitak. Posebno povoljan dan za one koji se bave finansijama. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Da biste bili srećni potrebna vam je osoba u čiju vernost ne sumnjate. POSAO: Možete dobiti šansu da zauzmete bolju poziciju. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Privlačiće vas zrelije ili osobe koje su ozbiljne i stabilne. POSAO: Izvesna blokada, pogotovo ako se bavite sportom ili zabavom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RAK 
LJUBAV: Isuviše ste opterećeni drugim problemima da biste uživali u ljubavi. POSAO: Ne osećate da vam se pridaje značaj na poslu. ZDRAVLJE: Dobro. 

LAV 
LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti romansu s nekim s kim radite. POSAO: Očekujete uspeh i on će se desiti, mada samo delimičan. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 
LJUBAV: Vi ste vrlo kritični, ali danas ćete neopravdano idealizovati druge. POSAO: Manje pozitivne promene u vezi s radnim procesom. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 
LJUBAV: Imaćete vrlo uzbudljiv ljubavni život. POSAO: Mogući su administrativni ili pravni problemi zbog prekršaja u saobraćaju. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION 
LJUBAV: Manji nesporazumi s voljenom osobom. POSAO: Mogli biste da imate uspeha ako radite u vojsci, policiji ili službi bezbednosti. ZDRAVLJE: Temperatura.

STRELAC 
LJUBAV: Ovo je vaše vreme za ljubav i zato ga iskoristite. POSAO: Možda ćete potpisati ugovor ili sklopiti dogovor, i to vrlo povoljan. ZDRAVLJE: Stabilno.
 
JARAC 
LJUBAV: Moguće je da ćete steći tajnu simpatiju, a inače nema značajnih događaja. POSAO: Moguće su male ali pozitivne promene na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Možda ćete razviti romantična osećanja prema jednom prijatelju. POSAO: Može se desiti da izgubite novac ili nešto vredno. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

RIBE
LJUBAV: Doživećete neobičnu ljubavnu priču. POSAO: Pogoršanje uslova rada i uopšte poslovne klime. Problemi sa ljudima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Loše.

Tagovi: