03.01.2018.

22:15

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 4. JANUAR: BIKA očekuje upala mišića, a BLIZANCE upala grla!

OVAN

LJUBAV: Bilo bi dobro da se više posvetite partneru. Prijalo bi vam malo romantike. POSAO: Solidno, ali moguć problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

BIKLJUBAV: Niste raspoloženi da otvoreno pokažete osećanja. POSAO: Energija će vam biti usmerena na prikupljanje materijalnih sredstava. ZDRAVLJE: Upala mišića.

BLIZANCILJUBAV: Danas vam je više nego inače potreban fizički kontakt. POSAO: Uspeh, naročito ako se bavite društveno-angažovanim radom. ZDRAVLJE: Upala grla.

RAKLJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je iz druge kulture. POSAO: Korist od poslovnog partnerstva i manji novčani dobitak. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAVLJUBAV: Uložićete poseban napor da izgledate najbolje što možete, zbog čega ćete imati veliki broj ljubavnih ponuda. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Problem sa kožom.

DEVICALJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i moguće značajno poznanstvo. POSAO: Ulagaćete energiju u kreativan posao. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

VAGALJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je dosta mlađi od vas. POSAO: Osetićete se neuspešno i bez prilike da to promenite. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPIONLJUBAV: Biće tajnih ljubavnih izjava i tajnih simpatija. POSAO: Dobićete nove ideje, ali će vam nedostajati inicijative i energije za sve. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELACLJUBAV: Vaše želje će biti nerealne. POSAO: Problemi sa budžetom i uopšte finansijama, zbog neracionalnog trošenja u skorijoj prošlosti. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARACLJUBAV: Ljubav vam je danas bitnija od svega. Ako ne doživite nešto posebno, bićete vrlo razočarani. POSAO: Danas vam se neće raditi. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJALJUBAV: Dopašće vam se osoba koja je na poziciji moći. POSAO: Možda vaša očekivanja neće biti ispunjena, ali će biti pozitivnih pomaka. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

RIBELJUBAV: Nestabilnost ili manje promene, pre svega zbog vašeg nedostatka takta. POSAO: Niste u dobrom periodu za bilo kakve špekulacije. ZDRAVLJE: Problem sa grlom.

Tagovi: