20.02.2018.

07:01

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 20. FEBRUAR: BLIZANCE očekuju promene u ljubavi, JARČEVIMA stižu pare od privatnog posla!

OVAN
LJUBAV: Zanemarićete partnera jer ćete razmišljati o nekom drugom. POSAO: Dobit ili uspeh od rada u inostranstvu ili za inostranu firmu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Izuzetno jaka osećanja između vas i osobe koja vam se dopada. POSAO: Niste zadovoljni, ali to vas trenutno ne opterećuje previše. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaše raspoloženje će danas biti sjajno, pa će i ljubavni život doživeti pozitivnu promenu. POSAO: Povoljna finansijska situacija. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK
LJUBAV: Postoji mogućnost da neko iz vaše prošlosti ponovo uđe u vaš život. POSAO: Imate načina da dobro unovčite ono što radite. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Samovolja vam obično pravi probleme, ali danas ćete imati prilike da sve popravite. POSAO: Imaćete sreće. Moguće i unapređenje. ZDRAVLJE: Mentalna napetost.

DEVICA
LJUBAV: Shvatićete u čemu grešite, pa ćete moći da poboljšate situaciju. POSAO: Učite nešto što će vam pomoći u karijeri u budućnosti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Vrlo ste čulni ovih dana i to je dobro za vaš ljubavni život. POSAO: Moguća finansijska pomoć i uopšte uspeh. ZDRAVLJE: Kontrolišite unos šećera.

ŠKORPION
LJUBAV: Možete doživeti romansu sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Imaćete utisak da vas uspeh u ovoj sferi čeka negde daleko. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Doživećete izvesno poboljšanje, ali i dalje se suočavate sa problemima zbog nedostatka takta. POSAO: Dobri međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC
LJUBAV: Bićete koncentrisani na neke druge oblasti života. POSAO: Možete ostvariti dobit od privatnog posla ili od nekretnina. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete otvoreni za ljubav, što će privući sve s kojima stupite u kontakt. POSAO: Dobar dan za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE
LJUBAV: Dobar dan za usklađivanje vašeg i partnerovog životnog ritma. POSAO: Nepovoljne okolnosti će vam otežati stvari. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Tagovi: