26.03.2018.

20:56

Foto:

Magazin

(VIDEO) VODITELJ UVREDIO PEVAČICU: Prestani da izlaziš sa zgodnim zavodnicima!

Kajli je ponovo progovorila o raskidu s kraja 2016. godine s britanskim glumcem Džošuom Saseom, s kojim je tri godine bila u vezi. 

- U tom trulom razdoblju zaista sam izgubila sebe - ispričala je pevačica Kajli Minog u emisiji „60 minuta“ australijskog voditelja Karla Stefanovića. 

- Nije mi toliko srce bilo slomljeno koliko sam kao osoba bila slomljena - istakla je pevačica, koja tvrdi da je otporna, ali ima tu jednu lomljivu stranu i ne smatra da je to loše. 

Kaže, odbacila je staru kožu i oseća se bolje nego ikada. 

- Osećam se kao da sam dobila drugu priliku.  Ipak, gledaoce je šokirao ovaj intervju, jer ju je voditelj nazvao „seksi pedesetogodišnjakinjom“, te joj poručio da prestane da bude u vezama sa „zgodnim je*ačima“. Takođe joj je doneo tortu i insistirao da otpeva rođendansku pesmu iako joj je rođendan tek za mesec dana, a onda i održao govor o tome koliko je neverovatno provesti tolike godine na Zemlji. 

Gledaoci su bili zgroženi ponašanjem voditelja i kritikovali su televiziju koja je ovakvo javno ponižavanje jedne poznate ličnosti dozvolila i emitovala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tagovi: