05.04.2018.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 5. APRIL: OVNOVI se zaljubljuju u mlađu osobu, VODOLIJE će imati problem na poslu!

OVAN 

LJUBAV: Moguća je veza sa mlađom osobom, ili značajno poznanstvo koje se može razviti u romansu. POSAO: Trenutno ste blokirani. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 
LJUBAV: Bićete koketni i duhoviti i to će vam doneti nove prilike za ljubav. POSAO: Nestabilno stanje i problemi u vezi sa pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI 
LJUBAV: Moguće promene i problemi. POSAO: Mešanje posla i zadovoljstva moglo bi da izazove velike problem na radnom mestu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK LJUBAV: Prijatelji ili kolege bi mogli da vas upoznaju sa nekim ko će vam se dopasti. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva kreativnost. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV 
LJUBAV: Moguć je nesporazum sa partnerom.  POSAO: Možda ne dobijete potvrdu koju ste očekivali, ali bitno je da nastavite da se trudite. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICALJUBAV: Pažnja vam je usmerena na neke druge oblasti života, zbog čega neće biti posebnih dešavanja. POSAO: Moguće su greške pri radu. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 
LJUBAV: Vaš trud da usrećite partnera neće naići odmah na odgovor, ali ćete kasnije biti nagrađeni. POSAO: Moguća dobra prilika za posao. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION 
LJUBAV: Susreti sa vrlo privlačnim osobama od kojih će neke biti zainteresovane za romansu. POSAO: Napravićete lošu finansijsku procenu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

STRELAC
LJUBAV: Vi verujete instinktima i zato ste hrabri u svemu, pa i u ljubavi. POSAO: Moguća je finansijska dobit, ali ne opuštajte se previše. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

JARAC
LJUBAV: Bićete posvećeni, a partner će ceniti vaš trud i stabilnost koju nudite. POSAO: Bitno je da vrlo pažljivo isplanirate svoje korake. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Loša komunikacija sa partnerom zakomplikovaće odnos. Frustriranost. POSAO: Mogući pravni ili problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBELJUBAV: Ne radite ništa što se protivi vašim željama, jer nekad preterujete sa kompromisima. POSAO: Problemi u  partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Tagovi: