21.04.2018.

15:40

Foto:

Magazin

TABU TEMA: Da li muškarci uopšte osećaju da NISU SVE VAGINE ISTE?!

Iako su žene anatomski obdarene istim organima tamo dole, ipak je svaka žena posebna na svoj način, a sada nam muškarci otkrivaju ima li razlike u vaginama i razlikuju li se one tokom seksa.

OVA VELIČINA PENISA JE IDEALNA! Tako barem kažu žene i to jednoglasno!

Na Redditu je pokrenuta debata na temu vagina i to kakve sve vagine postoje, osećaju li muškarci razliku i kako se koja ponaša tokom seksa. Ugođaj koji muškarac ima tokom seksa ipak se razlikuje od žene do žene.

- Neke su tvrđe, neke vlažnije, čine se dublje ili uže. Neke su jednostavno bolje, udobnije i lakše je raditi sa njima - objasnio je Adam (26).

Pixabay


Izgleda da kako žene nailaze na različite penise koji su veći, manji, deblji ili tanji, tako i muškarci osećaju vaginu svoje partnerke kao nešto novo i drugačije.

- Naravno da ima razlike i to u širini, vlažnosti i slično. Mada, milsim da vlažnost nema baš veze sa fizionomijom vagine - napisao je Tom (26).

Brajan i Dejvid (33) otkrili su da postoji razlika i u temperaturi jer su neke vagine toplije od drugih, dok se neke ohlade tokom orgazma.

MISLITE DA JE VELIČINA BITNA? Evo šta kažu muškarci o svojoj opsesiji grudima!

Ovi momci su otkrili da postoje i neke razlike koje mogu da se osete samo tokom penetracije prstima, ali ne i tokom penetracije penisom. Osetljivost penisa opada posle 25. godine života, ali urolog Tobajas Koler tvrdi da se na to muškarci retko kad žale jer to i nije nešto što im u seksu ugrožava zadovoljstvo. Izgleda da penis i nije toliko osetljiv na nabore vagine, njenu teksturu i oblik.

Ono što ipak svaki muškarac oseća je vlažnost i stisak.

- Čvrstina vagine je veoma važna i to je jedna od retkih stvari koju ne menja ni upotreba kondoma - napisao je Brajan.

Shutterstock


Pol (25) ukazao je na to da penisom može da oseti i koščatost vagine jer su neke tvrđe, najčešće vagine mršavih devojaka, zbog čega je udobnije imati seks sa devojkama koje nose 40 i veći konfekcijski broj.

OVO JE PRAVI RAZLOG: Evo zašto muškarci mrze kondome...

Metro piše da muškarci ipak primećuju sveukupnu sliku tokom seksa osim same vagine. Struktura im nije toliko bitna koliko opšte zadovoljstvo i ugođaj, piše index.hr. Priznali su ipak da i zatvorenih očiju mogu da kažu da li je reč o njihovoj devojci upravo zbog svih ovih činioca.

Zaključak je da je seks sa svakom novom osobom drugačiji, da je svako od nas različito anatomski građen i da univerzalni model za penise i vagine jednostavno ne postoji.

Tagovi: