23.04.2018.

23:15

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 24. APRIL: BIKOVE očekuje uspeh na poslu, RAKOVI upadaju u ljubavne probleme!

OVAN

LJUBAV: Osećaćete se inspirisano da iskažete svoja osećanja. POSAO: Mogući su problemi u procesu rada, kao i problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Slabo.

BIK 

LJUBAV: Možete dobiti ljubavnu poruku ili komplimente. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja mladih, kreativnosti i umetnosti. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera i masti.

BLIZANCI 

LJUBAV: Biće vam teško da izrazite osećanja zbog mentalne blokade. POSAO: Radićete nešto što volite, ali ni to vas danas neće inspirisati. ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

RAK 

LJUBAV: Veza bi mogla da upadne u problem ili ćete obnoviti kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Slab promet posla, ali to će vam prijati. ZDRAVLJE: Loše.

LAV 

LJUBAV: Neće biti javnih iskazivanja naklonosti ali će sigurno biti tajnih ljubavnih izjava. POSAO: Dešavaju vam se samo pozitivne stvari. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Osvojićete nekoga svojim intelektom i studioznošću. POSAO: Kontakti vam danas mogu doneti prilike koje niste očekivali. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti kontakt s nekim ko vam se dopada, ali uz izvesne probleme. POSAO: Trend nije nije naročito pozitivan. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

ŠKORPION 

LJUBAV: Zaljubićete se u nekog ko je stranog porekla ili živi u inostranstvu. POSAO: Brinuće vas izvesni problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Kostobolja.

STRELAC

LJUBAV: Ostvarićete pozitivan pomak u osvajanju osobe koja vam se dopada. POSAO: Može se desiti da dobijete novčanu pomoć. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.
 
JARAC 

LJUBAV: Ako ste sami, može vam se dopasti neko s kim imate profesionalni odnos. POSAO: Moguća je manja karatkotrajna blokada u poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA 

LJUBAV: Vrlo ste zainteresovani za ljubav, što će doprineti da imate uspeha. POSAO: Moguće profit od neke vrste poslovnog udruživanja. ZDRAVLJE: Nizak pritisak.

RIBE

LJUBAV: Teško nalazite prilike za ljubav, a ni danas neće biti naročito uspešan dan. POSAO: Izvestan uspeh u svemu vezanom za turizam. ZDRAVLJE: Stabilno.

Tagovi: