01.06.2018.

21:15

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 2. JUN: LAVOVI se zaljubljuju preko društvenih mreža, RAKOVIMA se isplati trud na poslu!

OVAN
LJUBAV: Zadovoljstvo i na emotivnom i na fizičkom nivou. POSAO: Mogući problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Problemi u predelu karlice.

BIK
LJUBAV: Intenzivne strasti mogu biti dobre, ali i loše. Sve zavisi od toga da li su vaše emocije pozitivne ili ne. POSAO: Zamorenost poslom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Doživećete izvesne probleme i nećete imati prilike da uživate u ljubavi. POSAO: Moguće su velike promene. Finansijski napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Dobar period za uživanje u porodičnoj atmosferi. POSAO: Vaš trud će se uskoro isplatiti ili će biti priznat na izvestan način. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

LAV
LJUBAV: Moguća je virtuelna ljubav i interes za nekog s kim komunicirate na mrežama. POSAO: Sreća u radu sa mlađim osobama. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

DEVICA
LJUBAV: Moguća je blokada. Možda ćete napraviti neku promenu. POSAO: Nepovoljan period za finansije i privatan biznis bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA
LJUBAV: Moguća su osećanja prema nekome s kim imate poslovni odnos. POSAO: Vrlo ste vredni i kreativni, što je dobro za karijeru. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete nemirniji i neukrotiviji nego inače, što je loše za ljubav. POSAO: Uspeh u kreativnom radu ili produktivno vreme na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELACLJUBAV: Bićete interesantni mnogima, pa i osobi koja vam se dopada. POSAO: Problemi u karijeri izazvani uopšte krizom u okruženju. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Trenutno ste mnogo više usmereni na karijeru nego na ljubav. POSAO: Možete dobiti sjajnu priliku za rad, moguće u inostranstvu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJALJUBAV: Aktivno ćete se interesovati za nove ljude. POSAO: Finansijski problemi vam mogu otežati postizanje zacrtanih ciljeva. ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju.

RIBE
LJUBAV: Prati vas sreća. Moguće brojne prilike i lepa poznanstva. POSAO: Moguće je da ćete nazadovati ili doživeti privremenu blokadu. ZDRAVLJE: Solidno.

Tagovi: