06.06.2018.

00:07

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 6. JUN: RAKOVI će biti šarmantni, DEVICE bi mogle da se zaljube u prijatelja!

OVAN

LJUBAV: Ovo je vrlo povoljan period za vas kada je ljubav u pitanju. POSAO: Moguć izvestan finansijski uspeh, kao i sreća u sporovima. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Vest o nekom ko vam se dopada ili susret sa tom osobom. POSAO: Lako dolazite do novca. Samo treba da tražite i dobićete. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Već dugo imate osećaj da nešto krupno treba da se odigra, ali se ništa ne dešava. POSAO: Uspeh u intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

RAK
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo šarmantni. Moguće su vesti od voljene osobe. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

LAV
LJUBAV: Može se desiti da vam srce bude slomljeno ili da imate drugih problema. POSAO: Nedostajaće vam entuzijazma, pa će posao trpeti. ZDRAVLJE: Zubobolja.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga iz kruga prijatelja. POSAO: Intelektualni rad ili rad sa strancima ili u inostranstvu. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA
LJUBAV: Ovih dana možete očekivati mnogo promena i nestabilnosti. POSAO: Vaša usmerenost na karijeru imaće pozitivne posledice. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Bez posebno bitnih dešavanja, povoljan period je upravo prošao. POSAO: Problemi sa ugovorom ili sa nadređenima i autoritetima. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

STRELAC
LJUBAV: Danas nećete biti sigurni šta i kojim putem dalje. POSAO: Dobra komunikacija i saradnja sa drugima. Novčani dobitak. ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom.

JARAC
LJUBAV: Niste usredsređeni na odnose, uglavnom ćete se baviti problemima u drugim sferama. POSAO: Povećanje obima posla. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

VODOLIJA
LJUBAV: Ljubav može ući u vaš život, ali nećete biti u stanju da održite vezu. POSAO: Moguć napredak, ali i neki problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko na putovanju. POSAO: Pozitivna dešavanja u vezi s finansijama, ali inače ste u težoj fazi. ZDRAVLJE: Solidno.

Tagovi: