12.06.2018.

00:13

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 12. JUN: BIKOVI bi mogli da se zaljube, VODOLIJE će morati više da rade!

OVAN

LJUBAV: Očekujte pozitivan razvoj događaja. Bićete ispunjeni nadom. POSAO: Problemi ako se bavite manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

BIK
LJUBAV: Raspoloženi ste za nešto posebno, pa zato možete da se zaljubite u nekog egzotičnog. POSAO: Pokušavaćete da popravite poziciju. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Lako ćete stupati u komunikaciju sa drugima. POSAO: Napredak onima koji se bave intelektualnim radom ili rade s inostranstvom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Bićete raspoloženi da pokažete svoju emotivnost i obaspete voljenu osobu znacima pažnje. POSAO: Pozitivan trend će se nastaviti. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Iako će atmosfera biti pozitivna, može vam nedostajati prilike za ljubav. POSAO: Dobit od trgovine i prometa robe i usluga. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da će vas uplašiti jačina osećanja koja će se probuditi. POSAO: Težićete da ostavite svoj trag u poslu kojim se bavite. ZDRAVLJE: Zubobolja.

VAGA
LJUBAV: Lako možete naći ljubav ili ostvariti perspektivno poznanstvo. POSAO: Moguća dobit od partnerskog posla ili sudskog spora. ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPION
LJUBAV: Ovo je dobar dan za one koji bi da dožive ljubav. POSAO: Imaćete sreće u sferi finansija i lako privući novac, pa i pomoć drugih. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Moguć kontakt sa više mlađih osoba. POSAO: Neočekivan dobitak ili nagrada mogli bi značajno da rasterete vaš napaćeni budžet. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

JARAC
LJUBAV: Vrlo ste zainteresovani za emotivnu razmenu. POSAO: Uspeh u sferi bankarstva i finansija. Moguć novčani dobitak i napredak. ZDRAVLJE: Neuralgija.

VODOLIJA
LJUBAV: Ako ste sami možda ćete naglo ući u novu vezu jer ćete zaista poverovati u ljubav na prvi pogled. POSAO: Povećan obim posla. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Skrivaćete ljubav da biste je sačuvali od pritiska okoline. POSAO: Bićete primorani da se pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

Tagovi: