22.06.2018.

21:55

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 23. JUN: JARČEVI se vraćaju staroj ljubavi, VODOLIJE dolaze lako do novca!

OVAN
LJUBAV: Nećete imati utisak da se dešava bilo šta od velike važnosti. POSAO: Povoljan dan za sve one čiji posao zahteva da budu kreativni. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK
LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati, a usput ćete doživeti nešto lepo na planu ljubavi. POSAO: Okolnosti će biti povoljnije nego što su do skora bile. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BLIZANCI
LJUBAV: Shvatićete šta treba da uradite da postignete ono što želite u ljubavi. POSAO: Povoljna finansijska situacija, a moguć i napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Zanemarićete partnera jer ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Povoljne stvari i dešavanja u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Jedite manje slatkiša.

LAV
LJUBAV: Pokazaćete emocije, a to će osvojiti osobu koja vam se dopada. POSAO: Ako se bavite administracijom, pazite da ne napravite neku grešku. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Vaše raspoloženje će biti sjajno, pa će i u vašem ljubavnom životu biti pozitivnih događaja. POSAO: Ostvarićete šta god da ste namerili. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Možete doživeti romansu sa nekim iz kruga prijatelja. Razmislite da li to želite. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na radnom mestu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Zračite optimizmom, a to može samo da privuče još ljubavi. POSAO: Lepi maniri će vam biti od koristi u karijeri čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Bićete otvoreni za ljubav sa bilo kim ko vam se učini kao osoba od koje se ima šta pametno naučiti. POSAO: Dobit od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

JARAC
LJUBAV: Postoji mogućnost da u vašem životu opet postane aktuelna neka stara ljubav. POSAO: Bićete zadovoljni time kako stvari stoje u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće su izjave ljubavi, fizički kontakt i ulazak u vezu sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Lako vam dolazi novac. To treba da iskoristite. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Partner će vas osloboditi nekih briga koje imate, zbog čega ćete biti zahvalni. POSAO: Društvene veze će vam biti od velike pomoći u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

Tagovi: