27.06.2018.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 27. JUN: RAKOVI će naći ljubav, JARČEVE očekuju pozitivne pormene na finansijskom planu!

OVAN

LJUBAV: Biće pozitivnih promena u vašem ljubavnom životu. POSAO: Poboljšanje u ovoj sferi, imaćete sasvim drugačiji osećaj o tome gde vas put vodi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete uzbuđeni zbog nekog novog razvoja događaja u sferi partnerstva. POSAO: Imaćete uspeha u sferi finansija i manipulacije tuđim novcem. ZDRAVLJE: Alergije.

BLIZANCI
LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, i to na neki običan ili banalan način. POSAO: Zanemarićete svoje poslovne obaveze. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Možete naći ljubav sa nekim ko je već u vašem životu. POSAO: Visoka stručnost i sposobnost su neki kvaliteti koji će vas lansirati. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Privući ćete mnogo pažnje gde god da se pojavite. Mamićete uzdahe. POSAO: Moguć priliv novca, pogotovo ako već očekujete dobitak. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA
LJUBAV: Doživećete emotivnu i mentalnu harmoniju u vezi. POSAO: Možete pokrenuti novi posao, onaj koji podrazumeva privatan biznis ili nekretnine. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Vi ste neko ko ume verbalno da iskaže osećanja i danas ćete biti vrlo uspešni u tome. POSAO: Uspeh u oblasti umetnosti i obrazovanja. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete simpatisati nekoga sa kim radite ili ko vam je nadređen. POSAO: Uspeh u radu sa inostranstvom ili pružanju intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu izabrane osobe. Povoljan dan za pronalaženje odgovarajućeg partnera. POSAO: Pozitivne promene. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Ne volite da pričate o ljubavi nego da uživate u njoj. Romantični ste danas. POSAO: Pozitivne promene na finansijskom planu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VODOLIJA
LJUBAV: Možete ostvariti fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Nalazite se u periodu povoljnom za partnerski posao. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

RIBE
LJUBAV: Može doći do odlaganja nekih događaja koje očekujete da se dese. POSAO: Loš odnos sa nadređenima mogao bi da vam stvori problem u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

Tagovi: