09.07.2018.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 9. JUL: BIKOVI se ozbiljno obavezuju u ljubavi, BLIZANCE očekuje poslovni uspeh!

OVAN

LJUBAV: Romantika, ljubav, strast, ali sve neobavezno i na kraći rok. POSAO: Dobro raspoloženje će vas pratiti i na radnom mestu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Imaćete potrebu da se ozbiljno obavežete u ljubavi. POSAO: Solidna poslovna situacija, ali mogući su neki problemi ili zastoj. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI
LJUBAV: Iako ćete biti veoma zauzeti, naći ćete vremena za ljubav. POSAO: Doživećete uspeh, iako ćete se možda suočiti s nekim problemima. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Pokazaćete preteran entuzijazam, što će moguće odbiti osobu koju želite da osvojite. POSAO: Korist od poslovnog partnerstva. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Na kraju ste jedne faze, pa ćete želeti da se osamite . POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva kretanje robe ili pružanje usluga. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Nože se desiti da imate tajnu ljubav ili skrivate svoja osećanja. POSAO: Dobit od drugih, od posla i manipulacije tuđim novcem. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA
LJUBAV: Otežana komunikacija sa partnerom. Očigledno vam ovih dana nije lako da uspostavite harmonijui. POSAO: Kadrovke promene. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION
LJUBAV: Možda nećete moći da dobijete ono što želite, a to za vas nije opcija, jer morate da imate ono što želite . POSAO: Povoljan period . ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete planirati putovanje s voljenom osobom. POSAO: Donećete krupne odluke u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Zanimaće vas samo oziljne veze, sve ostalo neće bii vredno vaše pažnje. POSAO: Moguć partnerski, timski ili rad s prijateljima. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i moguće značajno poznanstvo. POSAO: Uživanje u radu, ili rad u oblasti zabave. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE
LJUBAV: Dan će biti nešto bolji, ipak bez bitnih dešavanja. POSAO: Vaša očekivanja neće biti ispunjena, a može biti i ngativnih dešavanja. ZDRAVLJE: Solidno.

Tagovi: