01.08.2018.

00:54

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 1. AVGUST: OVNOVI su usmereni više na karijeru nego na ljubav, DEVICE očekuju brojne prilike i lepa poznanstva!

OVAN

LJUBAV: Trenutno ste mnogo više usmereni na karijeru nego na ljubav. POSAO: Možete dobiti sjajnu priliku za rad, možda u inostranstvu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Dobar dan za druženje sa porodicom. POSAO: Promena nabolje. Vaš trud će se uskoro isplatiti ili će biti priznat na izvestan način. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BLIZANCI
LJUBAV: U periodu ste kada imate mnogo prilika za ljubav i zabavu. POSAO: Moguć kvar sredstava za rad, ali inače solidan dan za posao. ZDRAVLJE: Problemi u predelu karlice.

RAK
LJUBAV: Trenutna pozicija planeta će doprineti da budete još privlačniji nego inače. POSAO: Rad u sferi kreativnosti ili produktivan dan. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Dan obećava zadovoljstvo i na emotivnom i na fizičkom nivou. POSAO: Velike promene. Doživećete napredak u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: I dalje vas prati sreća. Moguće brojne prilike i lepa poznanstva. POSAO: Dobićete priliku da zauzmete lidersku poziciju u firmi. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

VAGA
LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog novog ko će vas privući. POSAO: Povoljan period za finansije i privatan biznis bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Zainteresovaće vas neko s kim komunicirate preko društvenih mreža, ili živi blizu vas. POSAO: Sreća u radu sa ženskim osobama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Možda ćete doživeti ljubav na putovanju, ili ćete putovati sa izabranom osobom. POSAO: Uspeh. Imaćete uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

JARAC
LJUBAV: Ponašaćete se samoživo, što će loše uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Vrlo ste vredni i entuzijastični, što je dobro za karijeru. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Aktivno ćete se interesovati za nove ljude i prijateljstva. POSAO: Administrativni problem vam mogu otežati postizanje ciljeva. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

RIBE
LJUBAV: Privlačite ljubav osobe koja vas interesuje. POSAO: Problemi zbog neodgovornosti nadređenih ili nekih neregularnosti u radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Tagovi: