05.08.2018.

18:56

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 6. AVGUST: VODOLIJE zanima strast, a ne ljubav, VAGE dobijaju odličnu poslovnu ponudu!

OVAN
LJUBAV: Niste previše dopadljivi ovih dana, i to pre svega ima veze sa vašom nervozom. POSAO: Vaše finansije će se kretati ka pozitivnoj nuli. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Nejasna situacija u sferi ljubavi. Moguće je da će vaši apetiti porasti. POSAO: Pravićete planove i biti fokusirani na dugoročna predviđanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: U narednom periodu vam se otvaraju šanse za novu ljubav. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva samostalno preduzetništvo. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Moguća je veza sa dosta starijom osobom. POSAO: Kontrolišite svoje izdatke i nemojte se previše opuštati kada je reč o novcu. ZDRAVLJE: Aritmija.

LAV
LJUBAV: Moguće su razmirice sa izabranom osobom. Loša komunikacija. POSAO: Možete imati većih problema sa nekim ljudima koji vam ne žele dobro. ZDRAVLJE: Loše.

DEVICA
LJUBAV: Povezaćete se sa nekim ko možda nije pravi izbor za vas. POSAO: Mešanje posla i zadovoljstva bi moglo da izazove probleme. Pripazite. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Partner će se donekle smiriti, što će vam dati šansu da poboljšate odnos. POSAO: Možete dobiti dobru priliku za posao. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće promene i izvesni problemi u sferi ljubavi. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Bićete vrlo promenljivog zdravlja.

STRELAC
LJUBAV: Krenućete u zajednički poslovni poduhvat sa izabranom osobom. POSAO: Vaš trud će biti nagrađen i uživaćete u svom trenutnom statusu. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

JARAC
LJUBAV: Problemi u odnosu zbog nedostatka entuzijazma kada je ljubav u pitanju. POSAO: Finansijski problemi zbog iznenadnih troškova. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

VODOLIJA
LJUBAV: Ljubav vas toliko ne interesuje koliko strast. Inače ste mnogo romantičniji nego što je to slučaj danas. POSAO: Vaša poslovna situacija se popravlja. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: U povoljnoj ste fazi za ljubav, ali morate biti malo realniji. POSAO: Uspeh u sferi finansija, ali inače vam je karijera u problemu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

Tagovi: