22.08.2018.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 22. AVGUST: LAVOVI zajedno sa partnerom ulažu novac, JARČEVE zamara posao!

OVAN
LJUBAV: Biće vam teško da izrazite osećanja na pravi način, ali ćete svakako imati jaka osećanja prema osobi koju ste izabrali. POSAO: Dobra poslovna situacija. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK
LJUBAV: Partner je ljubomoran. Ne dolivajte ulje na vatru. POSAO: Bićete više usmereni na odnose nego posao jer ćete biti ometeni dešavanjima u sferi ljubavi. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: U ovom periodu ćete doživeti karmičku vezu ili ćete imati problema u postojećoj vezi zbog nekih karmičkih dugova. POSAO: Uspeh u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Možete dobiti ljubavnu poruku od nekoga ko se vama baš i ne dopada. POSAO: Mogući su problemi u karijeri i problemi sa autoritetima bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Moguća su zajednička novčana ulaganja sa partnerom. POSAO: U ovom periodu ćete imati prilike da dobijete bolji posao ili bolju poziciju. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Najbitnije vam je da vaš partner bude neko ko je ozbiljan i posvećen vezi. POSAO: Vrlo loši međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Danas biste mogli iskusiti neke poteškoće u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

ŠKORPION
LJUBAV: Neće biti javnih iskazivanja naklonosti, ali zato će sigurno biti tajnih ljubavnih izjava. POSAO: Dobićete nove ideje, koje će vas pogurati napred. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELACLJUBAV: Ostvarićete pozitivan pomak, pre svega zbog toga što ste zainteresovani da to uradite. POSAO: Može se lako desiti da dobijete unapređenje. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Danas bi sve moglo da eskalira i izazove prekretnicu u vašem ljubavnom životu. POSAO: Zamara vas posao koji obavljate. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA
LJUBAV: Čeznućete za fizičkim kontaktom, ali moguće je da nećete imati prilike za to. POSAO: Neko u poslovnom okruženju vas sabotira. ZDRAVLJE: Nizak krvni pritisak.

RIBE
LJUBAV: Ništa konkretno se neće desiti na ovom planu. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima, kao i osećaj da u vašoj karijeri ništa ne zavisi od vas. ZDRAVLJE: Stabilno.

Tagovi: