02.09.2018.

22:12

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 3. SEPTEMBAR: OVNOVE muče poslovni problemi, VODOLIJE će obradovati finansijski dobitak!

OVAN
LJUBAV: Danas ćete imati prevelika očekivanja, zbog čega biste mogli da se razočarate. POSAO: Mučiće vas neki problemi u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK
LJUBAV: Fasciniraće vas popularna ili osoba od uticaja, ali ona neće biti zainteresovana za vas. POSAO: Pozitivan trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete okrenuti drugim oblastima života. POSAO: Prijao bi vam odmor, ali ste počeli previše toga da biste mogli da priuštite pauzu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: U ovom periodu koncentrisani ste na pronalaženje životnog partnera. POSAO: Problemi u procesu rada ili sa podređenima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV
LJUBAV: Partner je prilično samoživ u poslednje vreme, što je doprinelo pogoršanju odnosa. POSAO: Imaćete priliku da pokažete kreativnost. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

DEVICA
LJUBAV: Možda ćete biti razočarani jer ćete otkriti da partner krije nešto od vas. POSAO: Vaše radne sposobnosti neće biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Infekcije.

VAGA
LJUBAV: Očekivaćete i nadati se novom početku u ljubavnom životu, koji bi zaista mogao da se desi. POSAO: Imaćete manjih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim ste u skoro svakodnevno kontaktu. POSAO: Mogući veći problemi sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

STRELAC
LJUBAV: Manji nesporazumi narušiće harmoniju u vašem odnosu. POSAO: Neplanirani troškovi vam prave probleme u sferi finansija. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

JARAC
LJUBAV: Zainteresovaćete se za nekog ko vam je nadređen ili za nekog iz kruga prijatelja. POSAO: Uspeh u svemu što zahteva disciplinu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Vrlo ste nervozni i svađalački raspoloženi, što loše utiče na ljubav. POSAO: Neki finansijski dobitak će vam vratiti entuzijazam. ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE
LJUBAV: Uživaćete u ljubavi i životnim zadovoljstvima. Sigurno ćete izaći u provod. POSAO: Imaćete potrebu da pokažete kreativnost. ZDRAVLJE: Solidno.

Tagovi: