09.09.2018.

19:36

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 10. SEPTEMBAR: BIKOVI će zaludeti nekoga, pa će ih proganjati, VODOLIJE potpisuju poslovni ugovor!

OVAN
LJUBAV: Dobićete priliku da provedete vreme sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće izvesno pogoršanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

BIK
LJUBAV: Mogli biste nekog tako da zaludite da počne da vas proganja. POSAO: Moguće je da nećete imati posla, a to vam se neće dopasti. ZDRAVLJE: Infekcija respiratornih organa.

BLIZANCI
LJUBAV: Ne razmišljate o ljubavi. POSAO: Razmišljaćete o privatnom biznisu zbog neslaganja sa nadređenima, ali danas nije dan za to. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Neće vas interesovati zabavljanje, već da nađete nekog s kim možete da ostvarite ozbiljnu vezu. POSAO: Umanjen obim posla. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Mogući su sukobi i svađe sa partnerom. POSAO: Stabilna situacija na poslu, ali stagnacija kada je reč o vašim finansijama. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete imati značajan susret sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Oprezno s novcem, jer vam trenutno ne ide najbolje. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

VAGA
LJUBAV: Moglo bi se desiti nešto što će vam zauvek promeniti život. POSAO: Imate ogromnu ambiciju da postignete nešto veliko. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

ŠKORPION
LJUBAV: Ako ste sami, danas imate šanse da nađete nekoga. Strast onima u vezi. POSAO: Moguće je da ćete se baviti kreativnim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Zainteresovaće vas neko od prijatelja, ali osećanja neće biti uzvraćena. POSAO: Mešanje posla i zadovoljstva će napraviti problem. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

JARAC
LJUBAV: Nećete imati snage da napravite pozitivnu promenu u ovoj sferi. POSAO: Finansijski gubitak, mada verovatno manji i očekivan. ZDRAVLJE: Gastritis.

VODOLIJA
LJUBAV: Ovo nije vreme za ljubav, ali u vašem slučaju može da bude vreme za strast. POSAO: Možete potpisati ugovor ili sklopiti dogovor. ZDRAVLJE: Povrede.

RIBE
LJUBAV: Ako ste u vezi, partner će vam pomoći da prebrodite težak period. POSAO: Napor koji ulažete će se isplatiti u budućnosti. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

Tagovi: