12.09.2018.

23:01

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 13. SEPTEMBAR: OVNOVE očekuje finansijska dobit, BLIZANCI flertuju sa kolegom!

OVAN

LJUBAV: Želite da ostavite dobar utisak, pa će te se potruditi oko izgleda. OSAO: Moguć izvestan napredak u karijeri i finansijska dobit. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

BIK 

LJUBAV: Bićete pod stresom, jer ćete poželeti da budete slobodni, a možda vaš partner to neće želeti.  POSAO: Manji pozitivni pomaci. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Ako ste u vezi, harmonija. Ako ste sami, flert sa kolegom. POSAO: Ostvarićete neke ciljeve pa će vam porasti entuzijazam. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Ljubavni život vam je važan, ali blokiran. Moguća veza sa starijom osobom. POSAO: Možda ćete potpuno promeniti tok karijere. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV 

LJUBAV: Teško vam je da ostvarite harmoniju i stabilnost, ali očekujte uzbudljiva dešavanja. POSAO: Uspeh u kreativnim poslovima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA 

LJUBAV: Previše ste obuzeti drugim stvarima, ljubav je u drugom planu. POSAO: Uspaničićete se zbog ponavljanja nekim loših situacija. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Najveći problem je što vam se niko ne dopada. POSAO: Iako će nezadovoljstvo malo popustiti, ne očekujte značajan napredak. ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

ŠKORPION 

LJUBAV: Možda ćete doživeti novu ljubav. POSAO: Posao vam donosi više štete nego koristi i trebalo bi da nađete drugi, bolje plaćen. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 

LJUBAV: Partner bi mogao da ispolji nezrelost što će vas razočarati. POSAO: Dobit od partnerskog posla i moguć ulazak u partnerstvo. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko nadređen. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na visokom novou. Imaćete prilike da testirate kreativnost. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u prijatelja ili nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE 

LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog novog, ali to će za sada više ličiti na prijateljstvo. POSAO: Bez promena i bitnih dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Tagovi: