08.10.2018.

07:16

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 8. OKTOBAR: RIBE očekuje seks, ali tajni, JARČEVI ostvaruju novčani dobitak!


OVAN
LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike da izađete na neko zabavno mesto i da provedete vreme u prijatnom društvu. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja u sferi ljubavnog života. POSAO: Pripremaćete se da napravite promenu. Moguć je ulazak u partnerski posao. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Lako ćete stupati u komunikaciju, ali to neće doneti one rezultate na koje ste navikli. POSAO: Moguće veće promene u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

RAK
LJUBAV: Vrlo ste negativni ovih dana, što za posledicu ima razvoj loše energije u ljubavnom odnosu. POSAO: Možete doživeti manji novčani gubitak. ZDRAVLJE: Virusne upale.

LAV
LJUBAV: Obasipaćete voljenu osobu znacima pažnje. POSAO: Imaćete uspeha u karijeri i popularnost će vam porasti. To je dobro čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Atmosfera u ljubavnom životu će postati komplikovana. Moguće je da će sve početi nekim nesporazumom. POSAO: Dobit od bilo kakve trgovine. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA
LJUBAV: Bićete lakoverni u ljubavi i to vam se može obiti o glavu. POSAO: Bićete primorani da se pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas nećete naći ljubav iako možete ostvariti nova i zanimljiva poznanstva. POSAO: Bićete vrlo ambiciozni i možete početi neki novi projekat. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Razvićete osećanja za nekoga iz kruga prijatelja ili nekoga koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Pozitivne promene u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Nezainteresovani ste za emocije, zbog čega vaš ljubavni život može biti samo lošiji, nikako bolji. POSAO: Moguć novčani dobitak. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Ako ste sami, možda ćete se iznenada i na brzinu zaljubiti u nekoga. POSAO: Imaćete dosta uvećan obim posla i prilike za kreativan rad. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RIBE
LJUBAV: Moguć seksualni kontakt sa nekim ko vam se dopada, ali tajni. POSAO: Osećaćete izvesnu apatiju, pa se može reći da će vam zafaliti entuzijazma. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.

Tagovi: