12.10.2018.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 12. OKTOBAR: LAVOVI su zainteresovani za zajednički život sa partnerom, VODOLIJE očekuje manji finansijski dobitak!

OVAN

LJUBAV: Danas ćete uživati u baš onakvoj situaciji u ljubavnom životu kakvu ste priželjkivali. POSAO: Pomoć ženske osobe u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Harmonija u odnosu ili veza sa osobom koja vam se duže vreme dopada. POSAO: Uspeh u oblasti finansija i menadžmenta. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: I dalje se može desiti da vam se dopadne neko s kim imate profesionalni odnos. POSAO: Imaćete vrlo konstruktivan pristup poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK 

LJUBAV: Lak ulazak u komunikaciju sa svakim ko vas interesuje. POSAO: Manja promena ili ćete biti primorani da se u poslu vratite unazad. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV 

LJUBAV: Zainteresovani ste da zajednički život. Ta ideja vas opseda ovih dana. POSAO: Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

DEVICA

LJUBAV: Dan je vrlo povoljan kada je u pitanju ljubav. POSAO: Bićete vrlo energični i entuzijastični, jer će vas vaši snovi podstaći na akciju. ZDRAVLJE: Oprezno s hranom.

VAGA 

LJUBAV: Partner će vas izvesti na romantičnu večeru, što će vas oduševiti. POSAO: Ako tražite posao, ovo je iznenađujuće dobar period. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moći ćete da se pouzdate u potpunu posvećenost i vernost partnera. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa administracijom. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 

LJUBAV: Uspeh i dobro raspoloženje privlači. Svako voli osobu koja zrači pozitivnom energijom. POSAO: Uspeh ili nova prilika za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC 

LJUBAV: Više ste okrenuti poslu i drugim životnim pitanjima, nego ljubavi. POSAO: Pozitivne promene na radnom mestu i uopšte u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete uobičajeno komunikativni i glasno privlačiti pažnju gde god se pojavite. POSAO: Moguć je manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Možete uđi u neki zajednički poduhvat, što će učvrstiti vašu vezu. POSAO: Imaćete sreće u vezi svih administrativnih pitanja. ZDRAVLJE: Dobro.

Tagovi: