24.10.2018.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 24.OKTOBAR: LAVOVI su u ljubavnim problemima, ŠKORPIONI čuvajte novac!

OVAN
LJUBAV: Ovo je period u kome vam je lako da se zaljubite. POSAO: Problem u međuljudskim odnosima na poslu. Izbegavajte sukobe. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Možda ćete razviti osećanja za nekog ko vam je prijatelj. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete skoncentrisani na druge sfere života. POSAO: Naići ćete na neke prepreke ili imati problem koji će vas osujetiti u akcijama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko se bavi umetnošću. POSAO: Težite liderskoj poziciji, ali danas nije dobar dan za to. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: Ljubavni život će vam biti vrlo nestabilan. Moguće je i razdvajanje od partnera. POSAO: Brinuće vas vaša poslovna situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Moguće su promene ili problemi na relaciji porodica-partner. POSAO: Nestabilnost u privatnom biznisu, inače bez promena. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete biti zadovoljni kako se kreću stvari u vašem ljubavnom životu. POSAO: Rad u paru ili u timu. Bićete inspirisani. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete posebno uspešni u verbalnom izražavanju emocija. POSAO: Imaćete impuls da trošite bez plana i gubite novac ili vrednosti. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Dan će proći bez bitnih dešavanja, moguće je da uopšte nećete imati prilike za ljubav. POSAO: I dalje moguć blag napredak u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Bićete napeti i nećete biti spremni da ikome budete par. POSAO: Vrlo je bitno da pokažete poštovanje prema svakom autoritetu. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA
LJUBAV: Danas definitivno nećete biti sposobni za vezu. Tražićete nova poznanstva i avanture. POSAO: Imaćete problema sa autoritetima. ZDRAVLJE: Aritmija.

RIBE
LJUBAV: Bez truda ćete imati brojne šanse. Ako ste u vezi, bićete u iskušenju da prekršite nepisana pravila. POSAO: Prilika za promenu. ZDRAVLJE: Solidno.

Tagovi: