27.10.2018.

15:42

Foto:

Magazin

(FOTO) BEZ FOTOŠOPA: Blogerka pokazala svoje telo 4 nedelje nakon što je rodila trojke!

Norvežanka s danskim adresom Marija Jorstad, inače producentkinja dokumentarnih filmova, je pod imenom 'Trojke Kopenhagena' preko društvene mreže javnost upoznala sa svojim bebama Ibenom, Filipom i Agnes, a novim fotografijama hrabro je pokazala kako izgleda post-trudnički stomak, nakon što su u njemu devet meseci rasla tri života.

Marija, koja nakon rođenja trojki ima četvoro dece, je bez imalo stida progovorila o tabuu i pokazala svoje telo nakon porođaja, te na Instagramu delila fotografije koje beleže faze njenog oporavka. 

- Još tokom trudnoće, dok sam svaki mesec beležila rast stomaka, znala sam da ću i nakon porođaja nastaviti da izveštavam sve zainteresovane žene o svom oporavku i o tome koliko telu treba da se vrati u normalno stanje. Mislim da je, s obzirom na to da nema toliko mnogo trudnoća s tri bebe, važno pokazati i tu drugu stranu majčinstva, onu ružniju kojoj se sigurno ni jedna buduća mama ne raduje - rekla je za Femail magazin. 

Brojne žene, majke i one koje to žele da postanu, zahvalile su ovoj Norvežanki, a o tome koliko žene žele da znaju kako će izgledati nakon porođaja i u poodmakloj trudnoći, pogotovo višestrukoj, najbolje govori činjenica da je Mariji broj pratitelja na Instagramu s četiri hiljade koliko je imala, popeo na neverovatnih 200.000 nakon što je objavila fotografiju svog tela u 34. nedelji trudnoće. 

U Danskoj godišnje manje od deset žena nosi trojke, a na Marijine postove su odgovorile majke trojki iz celog sveta s kojima se povezala, te danas razmenjuju iskustva online. 

Tagovi: