10.11.2018.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 10. NOVEMBAR: ŠKORPIONIMA raskid ili razdvajanje od partnera, JARČEVI fokusirani na finansije

OVAN
LJUBAV: Fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Bićete zabrinuti zbog negativnih promena koje se u poslednje vreme dešavaju. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga s kim su male šanse da budete. POSAO: Bićete okupirani kreativnim radom i inspirisani. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Upoznaćete nekog ko će vas privući, ali nećete moći da ostvarite definisanu vezu. POSAO: Kontakt sa osobama od uticaja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: I dalje ćete biti nezadovoljni svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguć je manji uspeh, pogotovo ako radite u oblasti sporta. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: Nećete biti u stanju da ostvarite bliskost sa ljudima oko sebe, pa će vaš ljubavni život trpeti. POSAO: Promena pravca u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Može vam se desiti da vam se dopadne neko dosta stariji od vas. POSAO: Možda ćete morati da razmislite o tome kako i šta dalje. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Bićete vrlo zadovoljni ljubavnim životom. POSAO: Možete dobiti dobre vesti u vezi s poslom ili novcem, nešto što će umanjiti pritisak. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPION
LJUBAV: Raskid ili razdvajanje od partnera. POSAO: Imaćete problema da sačuvate reputaciju zbog mutnih radnji kojima ćete biti skloni. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Moguć je susret sa nekom starom ljubavlju. POSAO: Mogući problemi za one koji se bave privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Grlobolja.

JARAC
LJUBAV: Moguća je prilika za fizički kontakt sa nekim. Bićete skloni da verbalno provocirate. POSAO: Bavićete se svojim finansijama. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete emotivniji nego inače i moguće lakši za osvajanje. POSAO: Mogući nesporazumi sa kolegama ili administrativni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Bez pozitivnih događaja u ljubavnom životu, čak i ako ste u vezi. POSAO: U ovom periodu je najbitnije da budete ekonomični. ZDRAVLJE: Dobro.

Tagovi: