19.11.2018.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 19. NOVEMBAR: BIKOVI srećni u ljubavi, ŠKORPIONI se bave administrativnim problemima!


OVAN
LJUBAV: Danas ćete biti posebno šarmantni, a imaćete prilike i da upoznate nekoga ko će vas privući. POSAO: Velikim zalaganjem ćete impresionirati nadređene. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Ako ste sami, možete se nadati napretku u ovoj sferi jer ćete danas imati sreće u ljubavi. POSAO: Bićete puni energije i entuzijazma za rad. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI
LJUBAV: Lako možete sresti nekog zanimljivog ako izađete sa društvom. POSAO: Budite puni poštovanja u kontaktu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Maštaćete o ljubavi, ali ćete biti previše skloni osamljivanju. POSAO: U povoljnom ste periodu za planiranje samostalnog posla. ZDRAVLJE: Upala grla.

LAV
LJUBAV: Uživaćete u intimnoj atmosferi doma. Povoljan dan samo za one koji su u vezi. POSAO: Uspeh za one koji rade u oblasti ekonomije. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

DEVICA
LJUBAV: Moguća nova poznanstva, ali bez nekih većih promena na ovom planu. POSAO: Izvestan uspeh u vezi s administrativnim i logističkim poslovima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Potrudićete se da sebi pribavite neku priliku za ljubav. POSAO: Moguć manji uspeh, ili ćete dobiti priliku da zauzmete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Vodite računa da ne ispadnete samoživi pred osobom koja vam se dopada. POSAO: Bavićete se administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete kontakt sa nekim ko je privlačan i ko će vas naterati da se više pozabavite svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguća finansijska dobit. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate nekog, ali niste raspoloženi za vezu. POSAO: Situacija na planu karijere će biti pomalo nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete zainteresovani za druženje, a ostvarenje veze vam neće biti najbitnije. POSAO: Striktno poštujte propise pri radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Danas ćete biti u svom svetu, što vam neće pomoći da nađete realne prilike za ljubav. POSAO: Dan za završavanje onoga što je ostalo nedovršeno. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Tagovi: