26.11.2018.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 26. NOVEMBAR: OVNOVE očekuje zadovoljstvo u ljubavi, VODOLIJE će dobiti unapređenje na poslu!

OVAN

LJUBAV: Dan obećava zadovoljstvo na fizičkom planu. Moguće je da će vam se dopasti neko nov. POSAO: Bićete impulsivni i rastrošni. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Slušajte svoje srce, inače bi ego mogao da vam napravi probleme. POSAO: Nemojte previše rizikovati jer nije dobar period za to. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Nalazite se u povoljnom periodu za pronalaženje pravog partnera. POSAO: Problemi izazvani lošim međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je nepristupačan. POSAO: Možete dobiti dobru priliku u sferi karijere. Novi posao u vezi s kreativnošću. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

LJUBAV: Iako niste skloni preteranim reakcijama, danas bi to moglo da se desi zbog prejakih strasti. POSAO: Administrativni problemi. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

DEVICA

LJUBAV: Stabilnost onima koji su u vezi, a oni koji nisu obnoviće kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Problemi u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Blaže stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Možda ćete napraviti promenu, jer će vam se ukazati dobra prilika za to. POSAO: Loša komunikacija sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Dan će biti pun prilika za zabavu i kontakt sa privlačnim osobama. POSAO: Manji problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete nekoga s kim imate prijateljski odnos početi da gledate drugim očima. POSAO: Problemi ako radite za druge. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV:: Dopašće vam se neko s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Uspeh u poslu s nekretninama, ili u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguć je flert sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Moguće je unapređenje ili dobra prilika u karijeri. Iste će se same nuditi. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RIBE

LJUBAV: Zainteresovani ste za ljubav, pa su mogući uzbudljivi događaji. POSAO: Vrlo povoljan dan ako se bavite umetnošću ili sportom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Tagovi: