17.12.2018.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. DECEMBAR: OVNOVI neka izbegavaju alkohol, RAKOVI se lepo provode sa osobom koja im se dopada!

OVAN

LJUBAV: Nećete biti iskreni i to će napraviti problem u vezi. POSAO: Bićete vrlo inspirisani, što je dobro za one koji se bave kreativnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

BIK

LJUBAV: U ovom periodu će vam se dopasti više osoba u isto vreme. POSAO: Ako radite u oblasti bankarstva i manipulacije tuđim novcem, budite oprezni. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete društveni, što će napraviti dobre prilike za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uhvatićete se ukoštac sa svakim problemom. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Moguć lep provod, i to sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Problemi u vezi sa privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva ili alergijski kašalj.

LAV

LJUBAV: Sanjaćete o tome da doživite filmsku ljubav, ali se to neće desiti. POSAO: Povoljan dan za one koji se bave umetnošću ili rade u medijima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete otkriti da izabrana osoba ima mnogo drugih prilika za ljubav. POSAO: Bez posebnih dešavanja u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

VAGA

LJUBAV: Danas lako možete ostvariti emotivnu bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Vodite računa kako baratate sredstvima. ZDRAVLJE: Moguće trovanja.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti romansu s nekim s kim to ne biste smeli. POSAO: Danas lako možete finansijski prosperirati. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Mešaćete prijateljstvo i ljubav, zbog čega ćete napraviti konfuziju u obe sfere. POSAO: Imaćete prilike da iskoristite svoje društvene veze. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

JARAC

LJUBAV: Možete ostvariti bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete potpisati ugovor koji neće biti u vašu korist. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguć flert, ali verovatno ništa više od toga. POSAO: U poslednje vreme ste bili neoprezni sa novcem i sada možete zažaliti zbog toga. ZDRAVLJE: Slabiji apetit.

RIBE

LJUBAV: Velika očekivanja vas mogu učiniti nezadovoljnim, što će uvrediti partnera ako ga imate. POSAO: U ovom periodu vam nije problem da prekršite pravila. ZDRAVLJE: Solidno.

Tagovi: