21.12.2018.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 21. DECEMBAR: BIKOVIMA prilika za bolji posao, RAKOVI se zaljubljuju!

OVAN
LJUBAV: Sve što ste izgradili danas može da bude uništeno ako napravite pogrešan korak. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Bićete skloni da idealizujete, pa ćete u mnogima naći nešto čemu se divite. POSAO: Imaćete prilike da dobijete bolji posao. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Problem sa nadređenim osobama i autoritetima. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

RAK
LJUBAV: Danas se možete zaljubiti u bilo koga ko odgovara vašim očekivanjima. POSAO: Imaćete uspeha u trgovini ili ćete raditi dva posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Bežali ste od obaveze i možda se vaš ljubavni život iskomplikovao zbog toga. POSAO: Problemi onima koji rade sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DEVICA
LJUBAV: Dan pun izazova. Ništa neće ići onako kako se nadate. POSAO: Razmišljaćete o promeni, ali sada možda nije vreme da je napravite. ZDRAVLJE: Loše.

VAGA
LJUBAV: Najbolje je da ne donosite bitne odluke dok vam sve ne postane jasnije. POSAO: Danas ćete biti usmereni na druge oblasti života. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: U ovom periodu vas krasi neodoljivi šarm, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Imate intenzivan društveni život i može vas privući više osoba. POSAO: Vaš entuzijazam će biti izrazit. Sve će vam ići od ruke. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Bićete raspoloženi da ostvarite platonsku vezu. POSAO: Problemi u procesu rada ili sa sredstvima, pogotovo ako radite sa alatom. ZDRAVLJE: Umor.

VODOLIJA
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola donosi nove prilike za ljubav. POSAO: Vodite računa o novcu i dragocenostima. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Bićete primorani da skrivate osećanja pred svetom. POSAO: Vaša sposobnost verbalne komunikacije biće na visokom nivou. ZDRAVLJE: Grlobolja.
 

Tagovi: