03.01.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 3. JANUAR: DEVICE će biti okružene privlačnim osobama, ŠKORPIONI pronalaze kreativna rešenja na poslu!

OVAN
LJUBAV: Bićete veoma privlačni, što će svi primetiti i odreagovati pozitivno. POSAO: Danas će vam sve polaziti od ruke, imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK
LJUBAV: Nećete imati nikakvih problema da ostvarite pozitivnu komunikaciju sa osobom koja vam se sviđa. POSAO: Bićete komunikativni, što je uvek dobro u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Možda ćete flertovati sa nekim koga poznajete samo preko interneta. POSAO: Rad u timu, ali su moguće i neke prepreke. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

RAK
LJUBAV: Danas ćete biti raspoloženi za to da izađete i da se pokažete u najboljem svetlu. POSAO: Potpuno će vas zaokupiti neke druge stvari. ZDRAVLJE: Bićete vrlo vitalni.

LAV
LJUBAV: Odsustvo bilo kakvih događaja ako ste sami, ako ste već u vezi, doživećete zahlađenje odnosa. POSAO: Mogući su problemi na poslu zbog nepažnje. ZDRAVLJE: Prehlada.

DEVICA
LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osoba koje vas simpatišu. POSAO: Možete dobiti novac ili ostvariti značajan profit. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti zadovoljavajuć, ali samo ako ste već u vezi, u suprotnom nećete imati prilika. POSAO: Problemi na poslu. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Želećete da po svaku cenu dobijete nešto, zbog čega bi mogli "udariti glavom u zid". POSAO: Pronalazite kreativna rešenja u poslu. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

STRELAC
LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga iz kruga prijatelja. POSAO: Sve će dobro funkcionisati u ovoj sferi života, ali to više zahvaljujući vašim društvenim vezama. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Bićete loše raspoloženi, zbog čega ćete imati male šanse da doživite ljubav. POSAO: Nalazite se u vrlo povoljnom period za javni nastup. ZDRAVLJE: Nestabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Usmereni ste na druge oblasti života pa je moguće da ne bude naročitih prilika za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete imati finansijskih teškoća. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RIBE
LJUBAV: Ostvarićete nova poznanstva i lako inspirisati ljubav. POSAO: Možete imati problema u procesu rada, sa nadređenima, ili loše uslove rada. ZDRAVLJE: Slabo.

Tagovi: