14.01.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 14. JANUAR: RAKOVI imaju probleme u vezi, VODOLIJAMA će pomoći neko na visokom položaju!

OVAN
LJUBAV: Nestabilan period, nećete biti raspoloženi za ozbiljnu vezu. POSAO: Nećete se previše udubljivati u posao, zbog čega možete napraviti grešku. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK
LJUBAV: Uglavnom ćete srljati, zbog čega možete pokvariti dobre prilike za ljubav. POSAO: Mogući su novčani problemi ili brige. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neka osoba koja ima veze sa inostranstvom. POSAO: Obim posla biće veći i sve će ići dobro. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

RAK
LJUBAV: Ako ste u vezi, imaćete problema da je sačuvate. POSAO: Može vam propasti neki ugovor ili dogovor koji ste smatrali sklopljenim. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Ulagaćete energiju u prijateljske kontakte. POSAO: Privlačiće vas rad koji bi vam dozvolio da se istaknete. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet. Pijte vitamine.

DEVICA
LJUBAV: Bićete skloni maštanju, verovatno zato što će se malo toga konkretnog dešavati. POSAO: Dobit od svega što ima neke veze sa turizmom. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete biti razdvojeni od partnera ili nećete imati prilike da sretnete osobu koja vam se dopada. POSAO: Kadrovske promene na poslu. ZDRAVLJE: Infekcija.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, ali samo preko društvenih mreža. POSAO: Impulsivno trošenje će dovesti do problema. ZDRAVLJE: Slabije.

STRELAC
LJUBAV: U ovom periodu imate i previše prilika za ljubav jer ste svima privlačni. POSAO: Otaljavaćete posao, osim ako ne radite nešto što je kreativno. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Neko će uspeti da vas šarmira iako niste raspoloženi za ljubav. POSAO: Nemojte ništa započinjati danas, sačekajte bolje vreme sa akciju. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Lako se može desiti da upoznate nekoga ko će vam se dopasti. POSAO: Pomoći će vam neko ko je na visokom položaju. ZDRAVLJE: Temperatura.

RIBE
LJUBAV: Moraćete da rešavate neke probleme u odnosu koje ste sami napravili. POSAO: Okolnosti vam ne idu naruku, ali ovo je dobar period za planiranje. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

Tagovi: