30.01.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 30. JANUAR: VODOLIJE flertuju, RAKOVIMA problemi na radnom mestu!

OVAN
LJUBAV: Vaš ili pak partnerov napumpan ego mogao bi da napravi probleme u ljubavi. POSAO: Možete imati uspeha u svemu što je novo. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

BIK
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nov, ali se ništa posebno neće razviti. POSAO: U povoljnom ste periodu za duhovni rad. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

BLIZANCI
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: U nepovoljnom ste periodu. Moguće su prilike, ali ne one koje želite. POSAO: Problemi izazvani promenama na radnom mestu. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Dan će biti pun prilika za kontakt sa privlačnim osobama. POSAO: Bićete skloni riziku, ali vama se rizik obično ne isplati. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

DEVICA
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je nepristupačan ili ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Rad u inostranstvu i za strance. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Patićete što vaš ljubavni život nije onakav kakav želite. Imate prevelika očekivanja. POSAO: Loša komunikacija sa kolegama. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Stabilnost onima koji su već u vezi, a ostalima se ništa bitno neće desiti. POSAO: Mogući manji problemi u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Bićete zainteresovani za seks, ali ne i za emotivnu vezu. POSAO: Ako se bavite sportom, ovo će biti vrlo povoljan dan za vas. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC
LJUBAV: Bićete pomalo depresivni, što može da pošalje pogrešnu poruku partneru. POSAO: Možete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguć je flert ili uzbudljivo novo poznanstvo. POSAO: Lako možete doživeti neočekivan uspeh. Podrška osobe od uticaja. ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravlju.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili čak tajnu aferu. POSAO: Bićete vrlo motivisani sve dok imate mogućnost dobre zarade. ZDRAVLJE: Solidno.

Tagovi: