31.01.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 31. JANUAR! RAKOVI maštaju o staroj ljubavi, LAVOVI menjaju posao!

OVAN
LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi ili braku, bićete nezadovoljni zbog nedostatka intenzivnijih emocija i strasti. POSAO: Blago pozitivan trend. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK
LJUBAV: Mogu vas iznenaditi neke emocije. Ne plašite se sebe. POSAO: Bićete posvećeni poslu i napredovanju. Problemi u timskom radu. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bolja komunikacija s partnerom dovešće i do poboljšanja situacije. POSAO: Stabilnost, ili pozitivna promena i napredak. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RAK
LJUBAV: Danas ćete uglavnom razmišljati o prošlosti i idealizovati neku staru ljubav. POSAO: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Nemojte dopustiti da vam ponos pokvari priliku da doživite ljubav. POSAO: Promena radnog mesta ili promene u procesu rada. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA
LJUBAV: Ako ste u vezi, nove prilike za ljubav mogle bi da naruše harmoniju u odnosu. POSAO: Možete dobiti više ponuda za posao. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Problemi onima koji žive sa partnerom, jer je svađa izvesna. POSAO: Bićete puni ideja od kojih će sve biti u vezi s privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPION
LJUBAV: Razmišljaćete o nekome s kim su male šanse da ikada ostvarite vezu. POSAO: Uspeh u sferi bankarstva i manipulacije novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Ako ste nedavno napravili promenu u ljubavnom životu, težićete da sve opet vratite na staro. POSAO: Blokada u sferi karijere. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Novi kontakti, ali s obzirom da vama treba dosta vremena da se zaljubite, ništa bitno se neće desiti. POSAO: Moguće su promene. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguća su iznenađenja. Imaćete kontakt sa nekim ko će vas fascinirati. POSAO: Povoljan dan za marketing i rad u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: U ovom periodu se u vaš život može vratiti osoba iz prošlosti. POSAO: Umanjen obim posla, čim god da se bavite. ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije.

Tagovi: