27.02.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 27. FEBRUAR: LAVOVIMA dobitak u igrama na sreću, JARČEVI fokusirani na karijeru!

OVAN
LJUBAV: Rešićete probleme nastale u prethodnom periodu. POSAO: Bićete skoncentrisani na putovanje, a moguć je i manji priliv novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Dan obećava kada je u pitanju fizička komponenta ljubavi. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene, koje ćete sami inicirati. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguć flert ili komunikacija sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Uspeh u svakoj uslužnoj delatnosti ili radu u industriji zabave. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RAK
LJUBAV: Partner će biti usmeren na karijeru, zbog čega će vas zapostaviti. POSAO: Možda ćete naći posao kod inostranog poslodavca. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će vam privući pažnju, ali ne zadugo. POSAO: Moguć dobitak ako igrate igre na sreću. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Bilo je dosta konfuzije u ljubavnom životu u prethodnom periodu i taj trend se nastavlja. POSAO: Uspeh u kreativnim delatnostima. ZDRAVLJE: Infekcije.

VAGA
LJUBAV: Možete ostvariti zanimljive kontakte ili održavati neku vrstu virtuelne veze. POSAO: Moguće je da izgubite novac ili nešto vredno. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguć je flert sa nekim s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Desiće se promene na radnom mestu ili kadrovske izmene. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vas.

STRELAC
LJUBAV: Danas je posebno povoljan dan za harmoničan porodični život. POSAO: Vaša poslovna situacija će se donekle stabilizovati. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Možda ste previše usmereni na uspeh u karijeri da biste našli vremena za ljubav. POSAO: U poslednje vreme vam cvetaju ruže. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Pozitivna klima, iako u ovom periodu niste spremni da se obavežete. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Nećete imati šansu za stabilnu vezu, ali ćete imati dosta novih kontakata. POSAO: Vaše samopouzdanje je na visokom nivou. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Tagovi: