01.03.2019.

16:23

Foto:

Magazin

VAMPIRSKI TRETMAN: Krvna plazma pegla lice - da li ne?

- Smatram da ljudi u Srbiji nisu toliko dokoni da se bave time - rekla je Dokmanovićeva za TV Prva govoreći o "vampirskom tretmanu" koji se sprovodi u Americi krvnom plazmom mladih ljud, a koji navodno pegla bore, usporava starenje, sprečava demenciju. 

- Suštinski, da li ako primimo krv starije osobe znači da ćemo brže stariti? Nema logike - rekla je ona i dodala da se u Srbiji radi plazma terapija, odnosno tretman sopstvenom plazmom. 

Estetski hirurg Milan Colić kaže da je posao lekara da pacijentima objasne gde ima velikog efekta od tretmana SOPSTVENOM krvnom plazmom - na primer kod presađivanja kose. 

"SKORO DA SU GRUDI", "OGROMNE": Žene ostale u čudu nakon ovih opisa veličina grudnjaka!



- Kad dođe gospođa koja ima 80 godina, koja ima velike i ozbiljne viškove kože, da je neko ubedi da će ona vampirskim liftingom da dobije efekat koji bi trebalo da dobije normalnim fejsliftingom, to je apsolutno nemoguće - smatra Colić. 

PRP (Platelet rich plasma) je relativno nov tretman u našoj zemlji. Iz krvi pacijenta izdvaja se sveža plazma puna trombocita i ubrizgava pod kožu. Iz trombocita se oslobađaju različiti faktori rasta koji doprinose remodeliranju kože i sveukupno boljem i mlađem izgledu kože lica i vrata.

Tagovi: