19.03.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 19. MART: ŠKORPIONI menjaju karijeru, BIKOVI nalaze ljubav na internetu!


OVAN
LJUBAV: Razvićete romantična osećanja za nekoga iz kruga prijatelja, zbog čega ćete možda trpeti ogovaranje. POSAO: Uslovi rada će se privremeno pogoršati. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK
LJUBAV: Može će vam se dopasti neko s kim ćete stupiti u kontakt preko interneta. POSAO: Mogući su neplanirani troškovi i kašnjenje u prilivu novca. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

BLIZANCI
LJUBAV: Problemi u komunikaciji sa izabranom osobom. POSAO: Nepovoljan dan za one koji se bave bilo kakvim transportom. ZDRAVLJE: Moraćete da posetite lekara.

RAK
LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika za ljubav, zbog čega je najbolje da ništa ne očekujete. POSAO: Moguće su prepreke. Nećete biti u stanju da date svoj maksimum. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV
LJUBAV: I dalje ćete uživati u harmoničnom odnosu sa partnerom. POSAO: Može se desiti da imate problem u procesu rada ili sa podređenima. ZDRAVLJE: Alergija.

DEVICA
LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete problema u kontaktu sa figurama od autoriteta. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Partner će biti nezadovoljan zbog nagomilanih frustracija izazvanih problemima iz drugih sfera. POSAO: Mogući su administrativni problemi. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION
LJUBAV: Ni danas nećete imati sreće u ljubavi i trebaće vam dosta strpljenja. POSAO: Moguće je da će se desiti promene u vašoj karijeri. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike za izlazak i lako se zaljubiti, ali budite bez očekivanja. POSAO: Greške pri radu, a mogući su i tehnički problemi. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC
LJUBAV: Problemi zbog kojih nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Bićete opterećeni obavezama, dok će vam u isto vreme faliti energije. ZDRAVLJE: Bol u predelu leđa ili glave.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ostvarite više zanimljivih poznanstava i osvojite naklonost više osoba. POSAO: Blokirani ste i zato razmišljate o promeni posla. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

RIBE
LJUBAV: Konfuzna situacija u sferi ljubavi. Razmišljaćete o više različitih osoba. POSAO: Pravni problemi. Ispoštujete sve zakone i propise pri radu. ZDRAVLJE: Gastritis.

Tagovi: