23.03.2019.

14:50

Foto:

Magazin

POSNA KUHINJA PRSTE DA POLIŽEŠ! Losos u sosu od meda i limuna!

Sastojci: 

četiri filea lososa
100 g meda
60 ml soja sosa
dve kašike soka od limuna
tri kašike maslinovog ulja 
tri čena belog luka
limun 
peršun
so, biber

UZ VIKEND DIJETU IZGUBIĆETE ČAK 3 KILOGRAMA! Samo pratite ovaj jelovnik!

Priprema: 

Pomešajte med, soja sos i sok od limuna. U tiganju zagrejte dve kašike maslinovog ulja i poređajte losos. Pecite oko pet minuta, okrenite i dodajte ostatak ulja. Ubacite naseckani beli luk i mešajte, pa dodajte i mešavinu s medom i limun isečen na kolutiće. Sačekajte da sos uvri za trećinu i povremeno njime premažite gornju stranu lososa. Služite uz povrće.

Tagovi: