29.03.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 29. MART: BLIZANCIMA će se dopasti neko iz inostranstva, DEVICE će biti bliske sa osobama suprotnog pola

OVAN
LJUBAV: Strast i ljubav možete dobiti u paketu i svakako biti zadovoljni zbog takvog ishoda. POSAO: Dobit od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Iako osećate da je došlo vaše vreme, današnji dan neće ponuditi ono što osećate da bi mogao. POSAO: Promene u vezi s procesom rada. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Upoznaćete nekog ko ima veze sa inostranstvom, a ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Dobićete dve nove prilike za posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Bez posebnih dešavanja. POSAO: Bićete skoncentrisani na privatni biznis, a moguća je i prodaja ili kupovina nekretnine. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV
LJUBAV: Danas će vaše raspoloženje biti promenljivo, ali imajte u vidu da partner nije kriv za to. POSAO: Ostvarićete izvestan napredak. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

DEVICA
LJUBAV: Lako ćete uspostavljati kontakt i bliskost sa osobama suprotnog pola. POSAO: Bićete zadovoljni kako se u poslu odvijaju stvari. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Lako stupanje u razgovor sa bilo kim ko vam se dopada. POSAO: Uspeh u svakom poslu koji podrazumeva trgovinu. ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

ŠKORPION
LJUBAV: Ovo je periodu u kome se možete nadati pozitivnom razvoju događaja u ljubavi. POSAO: Bićete neobično prodorni, iskoristite to. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Vaša visprena i optimistična priroda danas će se pokazati kao veoma privlačna. POSAO: Napredak u oblasti komunikacija. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Danas ćete biti okrenuti drugim stvarima, ali ćete ipak imati prilike. POSAO: Imaćete potrebu da se izrazite na umetnički način. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Maštaćete o nekome ko nije dostupan, ili nije ono što vi mislite da jeste. POSAO: I dalje je bitno da budete skromni u očekivanjima. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Pošto ste u ovom periodu vrlo privlačni, biće vam lako da osvojite svakoga. POSAO: Imaćete priliku da testirate svoju kreativnost. ZDRAVLJE: Solidno.

Tagovi: