02.04.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 2. APRIL: OVNOVE očekuje novčana infuzija, BLIZANCI postaju meta ogovaranja!

OVAN 

LJUBAV: Nalazite se u povoljnom periodu za ljubav bez obzira na status. POSAO: Možete dobiti više ponuda za posao. Novčana infuzija. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 

LJUBAV: Bićete vrlo prodorni u nastupu. Ipak vodite računa da ne budete previše agresivni. POSAO: Moguće su promene u sferi posla. ZDRAVLJE: Infekcije.

BLIZANCI 

LJUBAV: Postaćete meta ogovaranja, ili ćete sami ogovarati, a to će ugroziti vaše šanse za ljubav. POSAO: Moguća promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Nećete biti zadovoljni ljubavnim životom, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku. POSAO: Odličan period za proizvođače. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV 

LJUBAV: Danas ćete uglavnom biti skoncentrisani na posao, karijeru i uopšte životni uspeh. POSAO: Pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

DEVICA 

LJUBAV: Vaše emocije će biti raspršene i teško ćete ostvariti bliskost samo s jednom osobom. POSAO: Pre svega će vas interesovati zarada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da se baš ništa neće dešavati. POSAO: Nepovoljan dan za one čiji posao podrazumeva bilo kakav nastup ili kreativnost. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION

LJUBAV: Ostvarićete odnos koji podrazumeva i ljubav i strast. POSAO: Želite da radite u inostranstvu, a moguće je i da ćete uspeti u tome. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC 

LJUBAV: Lep porodični život. Uživaćete u intimnosti svog doma. POSAO: Problemi u procesu rada ili problemi sa onima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC

LJUBAV: Bićete zatvoreni i vrlo nepristušačni, zbog čega nećete imati uspeha u ljubavi. POSAO: Moguć je uspeh u sferi bankarstva. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti zajednički život sa partnerom. POSAO: Vrlo ste ambiciozni pa ćete biti i mnogo prodorniji u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 

LJUBAV: Svima ćete biti privlačni, što će obezbediti brojne prilike za ljubav bez obzira na vaš status. POSAO: Pozitivna promena i napredak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Tagovi: