15.04.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15. APRIL: LAVOVI se zaljubljuju na putovanju, BIKOVI ostvaruju svoje poslovne planove!

OVAN
LJUBAV: Ako ste sami, ovo nije period u kome ćete naći ljubav ali možete se upustiti u aferu. POSAO: Korist od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Nestabilno.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete se zbližiti sa nekim koga ćete upoznati uz pomoć prijatelja. POSAO: Ovo je vreme da ostvarite svoje planove. ZDRAVLJE: Povrede.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaša popularnost kod osoba suprotnog pola će značajno skočiti. POSAO: Nalazite se u izuzetno povoljnom periodu za karijeru. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Okolnosti će vas razdvojiti od partnera. Moguće je i neslaganje ili nesporazum u odnosu. POSAO: Oprezno postupajte sa novcem. ZDRAVLJE: Upala mišića.

LAV
LJUBAV: Zaljubićete se na putovanju ili ćete otići na putovanje s partnerom. POSAO: Uspeh kada je u pitanju pružanje intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Povreda.

DEVICA
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo sentimentalni, zbog čega ćete uložiti značajnu energiju u ljubavni život. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Može vam se dopasti neko iz druge kulture i s kim zato imate problem u razumevanju. POSAO: Moguće nesmotreno ulaganje. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Zabavljaćete se i provoditi vreme s privlačnim osobama, ali nećete ostvariti vezu. POSAO: Bavićete se organizacijom rada. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRELAC
LJUBAV: Danas će razlike u mišljenjima i verovanjima narušavati harmoniju između vas i partnera. POSAO: Impulsivno ćete trošiti novac. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Moguće pravne ili druge prepreke u ostvarivanju bračne zajednice onima koji je žele. POSAO: Selidba i promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE:
Lošije.

VODOLIJA
LJUBAV: Biće dosta uspona i padova, moguće je da imate i lepe, ali i neke neprijatne doživljaje. POSAO: Razmišljaćete o partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RIBE
LJUBAV: Nećete definitivno obavezivanje, želite da istražite sve opcije. POSAO: Bićete vrlo energični, ali i previše samouvereni u poslu. ZDRAVLJE: Kijavica.

Tagovi: